Skocz do zawartości
kreator

Czy wszystkie kobiety

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wszystkie kobiety otwierają usta w trakcie malowania rzęs?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie co prawda nie zrodziło się w mojej głowie, ale zastanawiam się czy rzeczywiście jest to reguła :)

Osobiście znam tylko takie które otwierają, a Wy szanowni forumowicze??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alez pytanie ;) ją nie otwieram ust przy malowaniu rzes ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uważam że tak. Ale to trochę zabawne, bo nie widziałem wszystkich kobiet które malują rzęsy. Ale wszystkie które dotychczas widziałem podczas malowania rzęs, to właśnie otwierały usta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie otwieram, a niedawno przy babskich pogaduszkach dowiedziałam się, że maluję zupełnie nietypowo, bo prawe prawą ręką, a lewe lewą :D Odkąd pamiętam tak maluję rzęsy i nie potrafię ich pomalować jedną :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wałkiem to ja Ci wymaluję, jak będziesz mi takie ciamciaramcia pitolił.

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym wszystkim najlepsze jest to, że wykonujemy jakąś czynność setki czy nawet tysiące razy i dopóki ktoś nie zwróci nam na to uwagi że w trakcie robimy coś komicznie bądź też przyjmujemy wręcz śmeszne pozy, mamy dziwny wyraz twarzy itp. Sami tego nie zauważamy dla nas jest to tak naturalne że aż oczywiste. No i zastanawiamy się czemu osoba stojąca obok ma zachwycony wyraz twarzy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak jak z grą na gitarze. Moja luba mówi mi że robię takie miny że tylko stać i patrzeć :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia, czy to może dotyczyć otwierania ust , natomiast spotkałem się z przygryzaniem języka w czasie malowania rzęs ;)

Kiedyś czytałem, że pewne odruchy, jak np wystawianie języka, czy jego przygryzanie, podczas czynności wymagającej skupienia jest spowodowane tym, że język, jako mięsień w ciągłym ruchu, w dodatku pokryty całą masą rozmaitych recptorów, dość mocno absorbuje mózg, i zeby zwolnić pokłady zajęte nim, ewolucyjnie wytworzyliśmy sobie tego typu zachowania :) Jest to ponoć zwłaszcza widoczne u dzieci ;) Nie mam, więc nie wiem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...