Skocz do zawartości
nietypowy30

Konkretny czy gawedziarz?

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby to wszystko, co wymieniłaś, BYŁO dla Ciebie SENSOWNE, to musi najpierw wiedzieć co za takie uznasz.

Swojego czasu najbardziej sensowne dla mnie były spotkania ok. południa, w tygodniu. Dla Ciebie też? ;)

wystarczy ze zrobi research na forum i już wie... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba jesteś bardziej przewidywalna niż ja. ;)

Zresztą... o czym miałabym rozmawiać przy tej kawie z mężczyzną, z którym nie byłabym w stanie porozmawiać, choć trochę, netowo? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem bardzo prosta kobieta :) 

albo zaiskrzy albo nie zaiskrzy!

a już kilka razy byłam rozczarowana  konfrontując wyobrażenia z rzeczywistością

moje motto to kuj żelazo póki gorące... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ile średnio trwa u Was taka pisanina zanim zdecydujecie się wyjść na tę kawę?

nie ma reguły, bywa 3 - 10 zdań na czacie i szybkie umówienie na drugi dzień na kawę (i bywa że z takiej kawy nie wracam do domu albo w ogóle jej nie zdążę wypić :redevil:)

bywa 4 - 6 tygodni wymiany pw i szukanie wspólnego terminu i miasta spotkania (mam ogromną słabość do zamiejscowych :D)

a są też takie dialogi, że choć człowieka jestem ciekawa, to wcale nie chcę zbyt szybko na kawę się spotkać, bo treść jaką sobie dajemy jest pyszna a wiem, że po wzajemnym poznaniu wejdziemy na inny poziom, bardziej "realny" (i nie ma znaczenia czy będziemy się seksić czy nie),pewien czar pryśnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...