Skocz do zawartości
nietypowy30

Konkretny czy gawedziarz?

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe jasne, że masz rację :) To taka przerysowana, do granic możliwości, sytuacja, która ma naświetlić sedno :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wymiana swoich upodobań, przedststawienie naszych "preferencji", co nas kręci a czego nie znosimy, jeśli pasują one obojga osobą to-, wymiana fotek, jeśli fotki odpowiadają obojga osobą to- prpopzycja spotkania....., nie cierpię ciągnąć korespondencji w nieskończoność...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ha ha.... a u mnie różnie to bywa :)

może być i konkretny i gawędziarz, to naprawdę zależy u mnie i od dnia i od tego jak pierwsze słowa między nami zabrzmią

nie ma reguły...

nie ma wymiany fotek, nie ma zbyt wiele rozmowy o preferencjach, co najwyżej przeplatają się jako dygresje w dialogu

znaczenie jednak duże ma, jego "sposób bycia" na forum (chociaż nie zawsze :facepalm:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konkretny :)

Im konkretniejszy tym lepiej.

A konkrety to dla mnie taki, który potrafi SAM zaproponować miejsce spotkania SENSOWNE, w SENSOWNYCH porach (dzień, godzina)

I co tu pierniczyć o preferencjach... jak i tak wszystko w sekundę może runąć.

NAJBARDZIEJ podniecająca jest SPONTANICZNOŚĆ!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NAJBARDZIEJ podniecająca jest SPONTANICZNOŚĆ!

Fakt. Dała mi szalone historie prawdziwe z nieznajomymi. Lubię u siebie ten potencjał do szaleństwa.

Lecz uwierz mi, z tymi z którymi był dialog też jest cuudownie. Nie ma przegadania i nudy a każde spotkanie jest inne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba złoty środek.... choć zależy od sposobu konwersacji i podejścia... Czasami po prostu pierwsza wiadomość pali wszystko, czasami "tak dobrze żarło a zdechło" a czasami kilka konkretów jakaś wspólna iskra i się chce. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wstępna rozmowa może być miłą zachętą, lecz nic tak nie weryfikuje znajomości, jak przysłowiowa kawa. Więc ja preferuję spotkania osobiste bez zbędnej zwłoki.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sobie myślę że mam takie zaległości, staram się i staram a ciągle widzę nowe tematy (które mają już po kilka wpisów czy stron) a to Iko wygrzebuje tematy sprzed lat. Proszę Cię narażasz mnie na stres :)

No i skasowała się resztą wrrr.

Ile średnio trwa u Was taka pisanina zanim zdecydujecie się wyjść na tę kawę?

Bo ja to dzik jestem i ciężko mnie wyciągnąć z nory zanim wyjdę na światło dzienne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ile średnio trwa u Was taka pisanina zanim zdecydujecie się wyjść na tę kawę?

Bo ja to dzik jestem i ciężko mnie wyciągnąć z nory zanim wyjdę na światło dzienne.

Na tyle długa by zainteresować się sobą i na tyle krótka, by jak najszybciej poznać. To też zależy od mężczyzny, chwilowego dysponowania czasem. Wielkie epistoły przed "kawą" są zbędne :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A konkrety to dla mnie taki, który potrafi SAM zaproponować miejsce spotkania SENSOWNE, w SENSOWNYCH porach (dzień, godzina)

Żeby to wszystko, co wymieniłaś, BYŁO dla Ciebie SENSOWNE, to musi najpierw wiedzieć co za takie uznasz.

Swojego czasu najbardziej sensowne dla mnie były spotkania ok. południa, w tygodniu. Dla Ciebie też? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...