Skocz do zawartości
nietypowy30

Konkretny czy gawedziarz?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie głównie do Pań, ale oczywiście mile widziane są wypowiediz wszystkich forumowiczów.

Jaka forma korespondencji (i rozmowy na spotkaniu "zapoznawczym") z potencjalnym kochankiem Wam odpowiada

1) Konkrety i bez zbednego czajenia się

2) Cos jak "niekończąca się opowieść.

Wiadomo, żę każdy ma swoje preferencje w doborze partnerów, ale interesuje mnie Wasze zdanie na co zwracacie uwagę w formie komunikacji i co pomaga Wam w podjciu decyzji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Preferuję dłuższą wymianę korespondencji, oczywiście nie w nieskończoność.

Nie przepadam za Kochankami, którzy już w drugiej pw proponują spotkanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa bardziej mialem na mysli takie "lanie wody" niz propozycja spotkania po kilku PW. Ja lubie pisac, ale nielubie sciemniac i kombinowac :)

Nie chodzi mi o to aby isc na latwizne ale pisanie w nieskonczonosc tez nie jest wg mnie wskazane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja znów stanę okoniem ;) Wiele mówiłem o aspekcie oczekiwań i o tym jakie to jest złe, w obliczu zbyt długiej korespondencji. Dlatego moim zdaniem, lepsze są krótkie wymiany, które mają doprowadzić do spotkania. Czym innym jest forum i część "dyskusyjna" a czymś zupełnie innym relacje, omawianie ich, które znacznie lepiej wychodzi i sprawdza się na żywo. Halo? Tutaj przystojny Kochanek którego widać na zdjęciach? Czy może jednak kapeć, który w konfrontacji z rzeczywistością, zleje się potem i spłynie jak przyklejona do ramienia sztuczna "dziara". I na co wtedy całe to lanie wody, te wszystkie dyskusje o tym jak by to było. "Ale bym Cię". "Ale Cię będę". Tym większe rozczarowanie. Tym większy niesmak, im dłużej to trwało.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ją lubię konkretnych facetów. Nie mówię tutaj o pisaniu 1 wiadomości z propozycja spotkania bo ktoś widział zdjęcia mojego tylka ;) chce z kimś np umówić się mniej więcej kiedy nam pasuje a w między czasie pisać sobie w miarę regularnie żeby coś przed spotkaniem o kimś wiedzieć i mieć o czym rozmawiać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, ale gdzie to "stawanie okoniem"? :)

To Twoje zdanie i nie zamierzam sie z Toba spierac. Ja tez preferuje konkretna wymiane informacji, od pisania w nieskonczonosc wole rozmowe tel, na skype lub w 4 oczy w miejscu w ktorym Hotka bedzie sie czula bezpiecznie i komfortowo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że niełatwo znaleźć tutaj złoty środek. Sam staram się być raczej bardziej bezpośredni - w końcu chyba nie jesteśmy tutaj tylko, żeby w nieskończoność do siebie pisać wiadomości ;) Rozumiem jednak, że nikt po napisaniu jednej wiadomości nie zaprosi mnie do łóżka - no chyba, że się mylę :redevil::D

W tym miejscu nasuwa mi się pytanie, które może już się gdzieś pojawiło - o czym pisać, bo niekiedy brakuje mi pomysłów, a zainteresowanie trzeba w końcu jakoś podtrzymać. Mile widziane uwagi Pań ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim najpierw trzeba ustalić czy szukamy tego samego. Następnie czy sobie odpowiadamy. Jak te dwa aspekty się zgadzają to rozmowa sama powinna płynąć. Lepiej chyba rozmawiać o konkretach, żeby potem nie okazało się np, że homoseksualny mężczyzna umówił się z homoseksualną kobietą, bo zapomnieli ustalić ważnych szczegółów.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

haha, Muszka no to byłaby szok-historia :lach: ale myślę, że homoseksualny facet nie pisałby do kobiety w sprawie spotkania. Przynajmniej nie na tym forum ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...