Skocz do zawartości
illa

Dostajesz twarzową i co dalej..?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.12.2019 o 23:01, napisano:

Ja jestem zwolennikiem jak najszybszej wymiany zdjęć jeśli chodzi o znajomość w kontekście erotycznym. Po pierwsze jak coś nie będzie komuś pasować to nie będę się nakręcał bądź nakręcał kogoś i potem czuł rozczarowania czy go sprawiał komuś. 

Odwrócę temat i rzeknę, iż z tego tytułu jestem zwolenniczką jak najszybszego poznania na żywo. Fotka twarzowa, fotka sylwetki, ba, nawet bardzo zbieżne upodobania i flow podczas internetowych rozmów nadal nie dają 100% pewności, że dojdzie do kompatybilności feromonów.

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, napisano:

Odwrócę temat i rzeknę, iż z tego tytułu jestem zwolenniczką jak najszybszego poznania na żywo. Fotka twarzowa, fotka sylwetki, ba, nawet bardzo zbieżne upodobania i flow podczas internetowych rozmów nadal nie dają 100% pewności, że dojdzie do kompatybilności feromonów.

Lula.

Popieram

Też wolę sie spotkać żeby uniknąć rozczarowania i zwykłego oszustwa, jeżeli komuś zależy na poznaniu się to znajdzie parę minut na zwykłą kawę. Nawet na orlenie, chociaż zwykle proponuje restaurację. 

Natomiast co do zdjęć to jeśli ktoś mi sie nie podoba to po prostu informuje że nic z tego bo nie mój typ

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po drugie jeśli wpadnę przypadkiem na jakąś znajomą to zanim jeszcze zacznę się uzewnętrzniać na moje pragnienia i potrzeby bądź nim zacznę mówić o moich doświadczeniach.

Tu się zastanowiłam.

Kobiety pierwsze wysyłają CI zdjęcia? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Tu się zastanowiłam.

Jeszcze nigdy nie spotkałem się żeby kobieta pierwsza wysłała. Kilka razy zdażyło mi sie że para pierwsza wysłała zdjęcie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, napisano:

Tu się zastanowiłam.

Rzadko kiedy dziewczyna wyśle sama zdjęcie. Może raz czy dwa się zdarzyło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@cern to ja kompletnie nie widzę logiki w tym Twoim podejściu: 

Po drugie jeśli wpadnę przypadkiem na jakąś znajomą to zanim jeszcze zacznę się uzewnętrzniać na moje pragnienia i potrzeby bądź nim zacznę mówić o moich doświadczeniach.

Kobiety mega rzadko wysyłają jako pierwsze zdjęcie, więc jeśli trafi Ci się znajoma, to raczej ona dowie się, że Cię zna - Ty już niekoniecznie.

Wtedy też już mało ważne jest to czy uzewnętrznisz jej jakie fiku- miku w alkowie preferujesz i w jakich konfiguracjach. Będzie już wiedzieć, że szukasz na seks, wszak nie traficie na siebie na portalu zbieraczy znaczków.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz nie miałem póki co takiej sytuacji żebym trafił na znajomą. Oczywiście może ona nie odesłać zdjęcia i nie wyjawić kim jest ale napisać coś w stylu pamiętam Cię jak grzecznie siedziałeś w szkole w pierwszej ławce i akurat po Tobie bym się takich rzeczy nie spodziewała pa ! po czym jej konto znika a ja zostaje z domysłami kto to mógł być i czy nie zacznie o tym plotkować. Natomiast to, że ktoś szuka na seks jest dla zdecydowanej większości ludzi normalne, ale pewne fiku-miku czy konfiguracje dla wielu już nie. To tak jakby ktoś chodził na strzelnicę - jego znajomi by stwierdzili zajebiste ma hobby, ale jakby oprócz tego ta osoba strzelała także do zwierzątek w lesie to już niekoniecznie dla wielu jest fajne.

• Zmieszany 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, napisano:

Natomiast to, że ktoś szuka na seks jest dla zdecydowanej większości ludzi normalne, ale pewne fiku-miku czy konfiguracje dla wielu już nie. To tak jakby ktoś chodził na strzelnicę - jego znajomi by stwierdzili zajebiste ma hobby, ale jakby oprócz tego ta osoba strzelała także do zwierzątek w lesie to już niekoniecznie dla wielu jest fajne.

Ja za bardziej logiczne i bezpieczne nadal uważam nie wysyłanie żadnych twarzowych zdjęć. Lepiej się po prostu spotkać. Wszak nie spotkasz się na kawę z kimś kto nie odpowiada Ci w kontekście erotycznym. Bo i po co?

A gdy na tej kawie okaże się, że to koleżanka, to przecież oboje jesteście tak samo zwichrowani w swoich fantazjach, więc przypału nie ma żadne z Was. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz każdy patrzy przez pryzmat swoich doświadczeń i komfortu. Ja mam swoją ścieżkę: zdjęcia na początku, potem znajomość wirtualna, ale nie dążę za wszelką cenę do szybkiego spotkania a i też nie przeciągam. Chce trochę się dowiedzieć o drugiej osobie nie tylko jeśli chodzi o kwestie seksu i żeby ona mnie poznała choćby powierzchownie. Potem spotkanie. Oczywiście zdarzyła mi się przygoda po kilkudziesięciu minutach pisania i nie żałuję. Ale jednak wolę metodę którą opisałem na początku. Tak wogóle to być może niedługo już nie będę musiał dalej szukać i to mnie cieszy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.12.2019 o 16:34, Dragonfly pisze:

Tu się zastanowiłam.

A weź Ty w życiu - nigdy mi się nie zdarzyło. Być może za krótko żyję ale takowe właśnie doświadczenia mam...

Ani Kobieta, ani para nie wysyłały zdjęcia jako pierwsze - wobec powyższego temat dla mnie prosty bo nie muszę się zastanawiać jak wybrnąć z "trudnej sytuacji" - ale gdyby się zdarzyło to nie zabraknie mi odwagi żeby jakoś z tego wybrnąć.

Mnie samemu zdarza się wysłać i nie mam problemu z przyjęciem odmowy, podziękowania za dalszą współpracę itd... Jednak nie mogę zrozumieć braku słów - traktuję to jako brak odwagi żeby skomentować to co odbiorca zobaczył. 

Ale cóż poradzić ile ludzi na świecie tyle charakterów mimo tego, że psychologia (jako nauka) chciała to uporządkować ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...