Skocz do zawartości
illa

Dostajesz twarzową i co dalej..?

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przez wyimaginowane "wizyty" gdzieś ;) prawdziwe powody brzmią jak wymówka. A przecież każdy ma swoje życie, plany, problemy...

Jak mówi pewien mój Kochanek - "chomik mi zdechł". ;)

jasne, ale skoro komuś non stop coś "wypada", nie lepiej powiedzieć wprost??

"chomik mi zdechł".

dobry tekst....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej. Ja mówię wprost.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"chomik mu zdechł" to był komunikat wprost czy taka wyszukana przenośnia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak napisała mu pewna Pani parę minut przed zaplanowanym spotkaniem. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że najlepiej jest powiedzieć wprost że nie w moim typie niż robić jakieś ściemy i omijanie rozmów. Kultura wymaga aby odpowiedzieć :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />Kultura wymaga aby odpowiedzieć <br />

Kultura wymaga, by napisać coś więcej niż "cześć", itd., itp.

Na komplementy zawsze dziękuję. To jednak za mało.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że szczerze powinno się zakomunikować iż dana osoba nie jest w naszym typie i już, po co komplikować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...

To ja jestem inna. Nie.proszę o twarzowe. Mało tego, bardzo szybko komunikuję, że kategorycznie nie chcę.

Korespondencję staram się utrzymywać na takim poziomie, aby nie odlecieć w internetowe fantazje słowne. Ani tym bardziej przesłuchanie.

Dlaczego nie chcę zdjęcia? Ano dlatego, że jak sobie porozmawiam / na forum poczytam Człowieka, to wtedy inaczej go postrzegam. Twarz widzę przez pryzmat jego mózgu i obudzonej we mnie sympatii.

Czy ja daję twarzowe? Tak. I zawsze się lękam odrzucenia. Bo na ogół twarzowe dostaje ktoś z kim bardzo dobrze mi się dialog prowadzi. Ktoś kto faktycznie lubi ze mną rozmawiać :)

Nie umiem komuś powiedzieć, że nie jest w moim typie. Wydaje mi się to bolesne dla drugiej strony.

Natomiast nie mam żadnych oporów, aby powiedzieć komuś, że nie chcę z nim rozmawiać. Nawet po dłuższym kontakcie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że to taki moment kluczowy w rozmowie który może zadziałać zarówno na plus nadając ognia nawet i przeciętnej znajomości jak i może być wręcz kubłem zimnej wody i zaciągnięciem hamulca. Osobiście nie stanąłem nigdy w takiej sytuacji ale także uważam, że liczy się szczerość i uczciwe postawienie sprawy. Wobec tego pewnie delikatnie powiedziałbym, że jednak nic z tego nie będzie bo nie jest ktoś w moim typie i skierował rozmowę na tor towarzyski jeżeli taka też wola byłaby po drugiej stronie. Znajomość samą w sobie pewnie chciałbym utrzymać jeżeli wcześniej nam się dobrze rozmawiało i pisało.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...