Skocz do zawartości
illa

Dostajesz twarzową i co dalej..?

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie to w ogóle jest zabawa, bo ja w ogóle wyglądam jak panna kościółkowa. Buzia w ciup, rączki w małdrzyk, nóżki razem. Krótkie włosy, żadnych wyzywających strojów. A mój chłop mówi, że jestem tak nieoczywista, że niech żałują Ci co nie spróbowali. Więcej dla niego. ;) Czasami śmieje się, że zajeździłabym na śmierć. A fantazją obdzieliłabym kilka kobiet. I co z tym począć? Dosypywać bromu? :D 

Nie każda wyzywająco ubrana daje to czego oczekujesz. A czasami ta nieoczywista, jeśli zaryzykujesz, zaskoczy niezwykłością. Więc nie oceniajmy po okładce.

• Lubię 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Vadera pisze:

Nie każda wyzywająco ubrana daje to czego oczekujesz. A czasami ta nieoczywista, jeśli zaryzykujesz, zaskoczy niezwykłością. Więc nie oceniajmy po okładce.

A skąd w ogóle pomysł, że hotka musi być ubrana wyzywająco? 

I skąd pomysł, że kobieta ubrana wyzywająco jest skora do skoków w bok (kontrolowanych, czy nie)?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Leta&Emiliano pisze:

Nie lubię obłudy ani kłamstwa. Zdjęcia kłamią bardzo często. Ludzie wrzucają zawsze takie zdjęcie, żeby wypaść na nim korzystnie, oczywiście na tyle ile jest to możliwie.

Jeśli to nie są zdjęcia retuszowane to jakie to kłamstwo?

Co dziwnego w tym, że staramy się wyglądać korzystnie?

Przecież do CV też nie wkleisz zdjęcia, podczas robienia którego miałaś 39 stopni temperatury i gila do pasa. ;)

Poza tym, czy tylko dlatego, że się zmieniamy, zwyczajnie starzejemy, to wszystkie zdjęcia sprzed lat należy wyrzucić do kosza, usunąć z profilu? 

Nawet średnio myślący odbiorca, oglądając profilowe zdjęcia sprzed, powiedzmy, 10 lat może się spodziewać tego, że dana osoba może wyglądać już inaczej. Raczej należałoby przyjrzeć się tym najbardziej aktualnym. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zouza pisze:

eśli to nie są zdjęcia retuszowane to jakie to kłamstwo?

Co dziwnego w tym, że staramy się wyglądać korzystnie?

Chodzi bardziej o podanie zdjęcia np właśnie do CV które otrzymałam jakiś czas temu - pani ubiegająca się o pracę dała zdjęcie sprzed kilku lat i bagatela różnica wagowa o około 40 kg. Dla tej oferty pracy miało to zasadnicze znaczenie. Więc dla mnie jest to manipulacja. Więc w tym sensie raczej o to chodziło.

L.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Zouza pisze:

A skąd w ogóle pomysł, że hotka musi być ubrana wyzywająco? 

I skąd pomysł, że kobieta ubrana wyzywająco jest skora do skoków w bok (kontrolowanych, czy nie)?

Chodzi o pewien stereotyp, często powtarzany. Bo przecież wiadomo, że tak nie jest. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.08.2012 o 16:28, illa pisze:

Pytanie do wszystkich Użytkowników, związane z otrzymaniem twarzowej fotki Kochanka lub Hot Wife.

Zakładam, ze jakis czas "klei" się wirtualna korespondencja, dostajecie zdjęcie i niestety okazuje się, że twarz zupełnie mija się z Waszym upodobaniem, typem, gustem.

Piszecie wprost tej osobie, że tak własnie jest czy wymijająco wyciszacie kontakt?

Jak dyplomatycznie wyjść z takiej sytuacji, nie chcąc nikogo urazić?

Ja mysle ze szczerosc powinna byc podstawa takich rozmow bo bez tego chyba ciezko o konkrety pozniej. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Jeppa2 pisze:

Ja mysle ze szczerosc powinna byc podstawa takich rozmow bo bez tego chyba ciezko o konkrety pozniej. 

lecz jak ktoś Ci się nie podoba to konkretów później przecież nie będzie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, iko pisze:

lecz jak ktoś Ci się nie podoba to konkretów później przecież nie będzie ;)

No wlasnie dlatego trzeba to odrazu szczsrze powiedziec a nie owijac w bawelne i komus mydlic oczy. Wiadomo nic po chamsku i nic na wulgarnie poprostu dac znac ze nie jest w naszym typie i tyle. Napewno dla obydwu stron skonczy sie to lepiej nisz jakies zwody;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.01.2019 o 12:32, Leta&Emiliano pisze:

Chodzi bardziej o podanie zdjęcia np właśnie do CV które otrzymałam jakiś czas temu - pani ubiegająca się o pracę dała zdjęcie sprzed kilku lat i bagatela różnica wagowa o około 40 kg. Dla tej oferty pracy miało to zasadnicze znaczenie. Więc dla mnie jest to manipulacja. Więc w tym sensie raczej o to chodziło.

L.

No tak, tu faktycznie może być to duży problem. Ale to dotyczy spraw zawodowych i raczej w takowych nie wymaga się zdjęć w bikini ;) No, może od modelek się wymaga. ;)

W sytuacjach cuckoldowych, jeśli już jakieś się wysyła - najlepiej najbardziej aktualne. A jeśli takowych się nie posiada, to lepiej uprzedzić, że to było 10 kg. temu. ;)

No ale jeśli ktoś ogląda zdjęcia w galeriach, sprzed kilku lat i na tej podstawie tworzy sobie własne wyobrażenia... cóż, wyobraźnia jednak się przydaje. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zwolennikiem jak najszybszej wymiany zdjęć jeśli chodzi o znajomość w kontekście erotycznym. Po pierwsze jak coś nie będzie komuś pasować to nie będę się nakręcał bądź nakręcał kogoś i potem czuł rozczarowania czy go sprawiał komuś. Po drugie jeśli wpadnę przypadkiem na jakąś znajomą to zanim jeszcze zacznę się uzewnętrzniać na moje pragnienia i potrzeby bądź nim zacznę mówić o moich doświadczeniach.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...