Skocz do zawartości
illa

Dostajesz twarzową i co dalej..?

Rekomendowane odpowiedzi

I napisać komuś, że ma wyłupiaste oczy, problemy ze skórą albo nie takie zęby... Nie umiem.

Ale tego akurat nie trzeba pisać.Śmiem twierdzić, że nawet się nie powinno, jeśli ma się choć odrobinę dobrego wychowania i empatii. ;)

Natomiast określenie "nie w moim typie" jest bardzo ogólnikowe, wszak nie wiadomo, jaki ten "typ" jest. I wcale nie powiedziane, że to musi być ktoś o klasycznie pięknej i symetrycznej twarzy. :)

A w ogóle to podobają mi się mężczyźni z jakąś "skazą". :P

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w ogóle to podobają mi się mężczyźni z jakąś "skazą".

to tak jak mi...

ale ja lubię takich słodkich "brzydali"  

najbardziej pociąga mnie typ "taki ładny chłopiec a taki niegrzeczny"...a niegrzeczny to jakąś bliznę musi mieć ;) ...byle nie tak jak Mickey Rourke ;) (który nota bene bardzo był za młodu w moim typie)

zbyt duży, zakrzywiony nochal to coś co mnie bardzo kręci... facet z małym zgrabnym noskiem to taka trochę pizdeczka ;) (choć oczywiście wszystko względne, bo np duuuuże czarne oczy mogą załatwić wszystko ;)

ale jak komuś piszę ze nie jest w moim typie to jest po prostu takim połączeniem cech które MI się nie podobają razem...

jak ja bym usłyszała "nie jesteś w moim typie" ani by mi przykro nie było, ani nie zastanawiałabym się co ze mną nie tak... 

tak jak ktoś może nie być w moim typie tak i ja mogę nie poruszać odpowiednich strun...ot instynkty...na to rady nie ma...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co demonizować, usłyszenie "nie jesteś w moim typie" nie boli tak bardzo - wiem z doświadczenia :P

Ponadto, takie postawienie sprawy powoduje, że nie tracisz czasu na kawowanie z osobą, która Cię nie zaakceptuje z powodów fizycznych, bo jak widać fizyczność jest dla niej  bardzo ważnym kryterium.  Nie każdy szuka Cyrano de Bergerac'a ;)

zbyt duży, zakrzywiony nochal to coś co mnie bardzo kręci... facet z małym zgrabnym noskiem to taka trochę pizdeczka

Po raz pierwszy w życiu jestem dumny z mojej kichawy :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to tak jak mi...

ale ja lubię takich słodkich "brzydali"  

najbardziej pociąga mnie typ "taki ładny chłopiec a taki niegrzeczny"...a niegrzeczny to jakąś bliznę musi mieć ;) ...byle nie tak jak Mickey Rourke ;) (który nota bene bardzo był za młodu w moim typie)

zbyt duży, zakrzywiony nochal to coś co mnie bardzo kręci... facet z małym zgrabnym noskiem to taka trochę pizdeczka ;) (choć oczywiście wszystko względne, bo np duuuuże czarne oczy mogą załatwić wszystko ;)

ale jak komuś piszę ze nie jest w moim typie to jest po prostu takim połączeniem cech które MI się nie podobają razem...

jak ja bym usłyszała "nie jesteś w moim typie" ani by mi przykro nie było, ani nie zastanawiałabym się co ze mną nie tak... 

tak jak ktoś może nie być w moim typie tak i ja mogę nie poruszać odpowiednich strun...ot instynkty...na to rady nie ma...

No właśnie - zdarzyło mi się nie raz spotkać z taką lalą, że do zdjęcia rozporek mi się sam odpinał, a potem na kawie ani be ani se, albo co gorsza jest słownictwo, oględnie mówiąc, nie w moim guście, albo wręcz człowiek boi się zbliżyć, żeby się czymś w jaskrawym kolorze nie umazić.

A i z drugiej strony zdarzyło mi się spotkać z babką ze zdjęcia raczej, hmm, o urdzie niestandardowej, a później okazała się całkiem do rzeczy a i umiejętności, i zaangażowanie, ach, lody z bitą śmietaną, słodkie usta i delikatne dłonie, skóra jak jedwab - po prostu zdjęcie telefonem, w złym oświetleniu i jeszcze uwypuklające wady.

Zdecydowanie wolę na koniec spotkania powiedzieć, że "nie ma chemii", niż decydować pochopnie.

Z drugiej strony babki mają łatwiej - na różnych forach ustawia się do nich kolejka, a archetyp męskości to niby taki, że ma ten teges jak na drzewo nie uciekła. Tylko że nic nie jest na 100% czarne albo białe.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiesz Kocio, ja np nie lubię mężczyzn "okrągłych" czyli misiowatych, więc to u mnie nie przejdzie za cholerę...i jeśli na zdjęciu widzę że to ten typ to jaki by nie był inteligentny, szarmancki itp to mnie nie ruszy...

wiadomo można o to po prostu zapytać...ale to jakoś tak chyba mniej miło pytać wprost...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiesz Kocio, ja np nie lubię mężczyzn "okrągłych" czyli misiowatych, więc to u mnie nie przejdzie za cholerę...i jeśli na zdjęciu widzę że to ten typ to jaki by nie był inteligentny, szarmancki itp to mnie nie ruszy...

wiadomo można o to po prostu zapytać...ale to jakoś tak chyba mniej miło pytać wprost...

No ale przecież masz w profilu wpisane wzrost i wagę - wylicz sobie BMI i będziesz wszystko wiedzieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale podawanie tych danych nie jest obowiązkowe. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale podawanie tych danych nie jest obowiązkowe. ;)

Ryzyk fizyk - jak nie ma danych to albo zagadasz detalicznie, albo kawka w ciemno, albo nie ma przyjemności.

De gustibus non disputandum est

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja ostatnio dostałam twarzową BEZ uprzedniej rozmowy nawet :)

to było przemiłe doświadczenie bo pan wielce przystojny...i ten błysk w oku niczym Mickey Rourke (młody rzecz jasna ;) )

tak że można kobietę uszczęśliwić SAMYM twarzowym... fajnie jest wiedzieć że mamy bardzo przystojnych użytkowników forum :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...