Skocz do zawartości
illa

Dostajesz twarzową i co dalej..?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do wszystkich Użytkowników, związane z otrzymaniem twarzowej fotki Kochanka lub Hot Wife.

Zakładam, ze jakis czas "klei" się wirtualna korespondencja, dostajecie zdjęcie i niestety okazuje się, że twarz zupełnie mija się z Waszym upodobaniem, typem, gustem.

Piszecie wprost tej osobie, że tak własnie jest czy wymijająco wyciszacie kontakt?

Jak dyplomatycznie wyjść z takiej sytuacji, nie chcąc nikogo urazić?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jeden z bardzo trudnym momentów, osobiscie rozmawiam ale wygaszam znajomość dyplomatycznie

Dwa razy tak musiałem zrobić i skutkuje póki co.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po prostu piszę: "Przepraszam, nie jesteś w moim typie. Powodzenia."

Przecież ja też nie muszę się komuś spodobać i nie stanowiłoby to dla mnie problemu.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężki temat. Naprawdę. Dlatego ja jestem zwolennikiem spotkań w jak najszybszym terminie. Dlatego unikam zbytnio "fantazji o wyglądzie" i uczulam na tego typu sprawy. Aby się nie poddać zbyt daleko idącym fantazjom. Człowiek ma w sobie mechanizm demonizowania i idealizowania wizerunku człowieka z którym rozmawia. Czasem rozczarowanie właśnie "twarzą" może być tak olbrzymie, że nijak nie pasuje nam do tych słów, do których wyobrażaliśmy sobie "całą resztę". Problem w tym, że są to rzeczy nieuniknione. Przecież nie wysyłamy twarzowych zdjęć na dzień dobry. Ale zawsze, możemy po prostu szybko się zobaczyć. Wtedy nie ma ryzyka że Ty zdjęcie wyślesz, a nie dostaniesz w zamian. Dochodzi też wiele innych, pozostałych niuansów.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, tylko zawsze jest ryzyko, że się umówię np. z kumplem mojego Faceta, czy kolegą ze szkoły. Hotka jednak ryzykuje bardziej, według mnie. Bo nie tylko swoją reputacją, a też wystawić może na pośmiewisko swego męża/partnera.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ciężki temat zwłaszcza jak się dostanie taką twarzówą aż w pysk :redevil:

ale myślę że zdecydowanie łatwiej jest postąpić kobiecie w takiej sytuacji

facet jak to facet powinien przyjąć to na klatę ;)

Ale jak to powiedzieć kobiecie żeby jej zbyt nie dołować za bardzo ?

"Sorry maleńka, not this time"

Ja po prostu piszę: "Przepraszam, nie jesteś w moim typie. Powodzenia."

Przecież ja też nie muszę się komuś spodobać i nie stanowiłoby to dla mnie problemu.

Zuz gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty nie było by problemu :D

ale niekiedy ktoś nie rozumie i co gorsze staje się przez to złośliwy

no i wtedy to już chronicznie nie mam czasu :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrafię tak jak Zuza, ale oczywiście zgadzam się z tym, że ja również mogę się komuś nie spodobac.

Niemniej sama nie potrafię tak wprost.

Co do spotkań w jak najszybszym terminie, czasem idę na spotkanie zapoznawcze bez otrzymania wcześniej twarzowej fotki i tu problem jest podobny. Czy dlatego ktoś nie wysyła, bo bierze pod uwagę, że się nie spodoba?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illo, a może wysyła je właśnie po to, aby nie pozostawiać żadnych wątpliwości? A może tak po prostu, bez głębszej filozofii. Spotkanie (choć to nie jest istotą tematu) zawsze jest lepsze. Co nie zmienia faktu, że stałemu, zaufanemu rozmówcy możemy wysłać takie zdjęcia. Wiąże się to jednak z ryzykiem, że korespondencja po prostu się zmieni, jeśli się sobie nie spodobamy, albo wręcz odwrotnie, nabierze na sile. Myślę jednak że ten kto się oferuje, to myśli o spotkaniu, lub taką ewentualność dopuszcza.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zigi, normalny człowiek (bez względu na płeć) zdaje sobie sprawę z tego, że nie ma takich cudów, by podobał/a się wszystkim. Normalny człowiek też nie domagałby się aby ktoś spotkał się na siłę, z litości.

Poza tym napisanie, że ktoś nie jest w moim typie, moim zdaniem, nie jest w najmniejszym stopniu obraźliwe. Mogę podobać się 5 facetom, a szóstemu już wcale. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli twarz serio zabija wszystko to, co do tej pory było fajne to znajomość po prostu idzie do wygaśnięcia. A jeśli rozmówca nie rozumie jasnych i kulturalnych komunikatów, wtedy pałeczkę przejmuje Jury. Skuteczność gwarantowana.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...