Skocz do zawartości
arsize_one

Small pussy

Rekomendowane odpowiedzi

Święte słowa Muszko! Mniej, lub więcej - ale zawsze coś wystaje. ;)

to ja lubię te co wystaje mniej, bo wtedy językiem można rozchylić te większe, żeby dobrać się do mniejszych, a pod mniejszymi jak nie są za duże nie chowa się łechtaczka... a wtedy :D ehhh mniam

no ale zgadzam się, że wspólny mianownik to to że Kobiety mają cipki, a że każda ma inną to prawda bo każda Kobieta jest inna :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna znaczy ładna :) Zouzo, jakoś nie potrafię określić dlazcego, ale mnei np podobają się z małymi wargami które nie odstają i nie wystają.

Muszko, ładna nie równa się chętna :)

TO czy mi się podoba czy nie moge stwierdzić dobiero jak zobaczę :)

No właśnie, chyba nie prosisz kobiety przed pierwszym spotkaniem o wysłanie poglądowego zdjęcia cipki? :P

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm jak przesadzi się z lubrykantem to nawet ta najbardziej small pussy na świecie staje się „dziurka bez dna”...

Kiedyś podczas zabawy przesadziłem z ilością lubrykantu, i nawet zaciskanie mięśni kegla nic nie dawało bo ślizgałam się jak na lodowisku :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wybredny nie jestem  :) kazda cipka warta jest by ja wypiescic, a jej wlascicielka to juz inna bajka  :D

Zgadzam sie, ze cipki sie jednak roznia, podobnie jak meskie przyrodzenia............. byla mowa o glebokosciach, wargach itp. Jak na poczatku pisalem.............podobnie z zarostem - lubie ogolone i zarosniete, i z paskiem tylko  :D

No coz, moze to z racji wieku? Nie da sie wybrzydzac, biere co dadza?  :lach:

No nie az tak bardzo, bez przesadyzmu, jesli wlascicielka jakiejkolaiek cipki ( no oprocz takiej co okret podwodny by sie zmiescil  :lol: ) jest fajna osoba i mozemy cos tam to reszta jest mniej istotna. O higienie nie bede pisal, bo to chyba nie ten watek  :)

Pozdrawiam wszystkie wlascielki cipek  :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, to może ustalmy raz na zawsze - co rozumiemy pod pojęciem "small pussy"? ;)

My, kobiety, mamy pochwę, wargi sromowe większe i mniejsze, łechtaczkę, wzgórek łonowy.

Na to, czy się ktoś ślizgał, wielkość łechtaczki nie ma żadnego wpływu. ;)

Wargi sromowe większe czasem są znacznie krótsze od tych niby mniejszych. ;)

Czasem pochwa jest ciasna, ale dosyć głęboka. Niekiedy stosunkowo szeroka, jednak płytka.

Ufffff.......... pińet kombinacji, panie, a i tak nie ogarniesz. ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A któż to odgrzal kotleta sprzed kilku lat. Każda chętna właścicielka cipeczki zasługuje a zaangażowanie w pieszczotach zarówno całej pani jak i jej cipki :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię wszystkie zadbane ,gładkie i mokre ... takie w które można włożyć dłoń i zaraz po wsadzić cienkiego markera ...wysłać z nim  tak do pracy .Marker ma nie wypaść ,choćby ciekło po udach od zaciskania mięśni Kegla . :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i weź tu kichnij! :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach: Może! :D Jak już kiedyś wspominałam - spróbowałam fistingu. Może taki "nie do końca", bo ponoć za płytko, a mnie w jakimś momencie już zbyt boli, nawet, gdy jestem bardzo podniecona. A z tego, co wiem i widziałam, to niektórym paniom mieści się dłoń aż po nadgarstek. Natomiast trzeba mieć świadomość, że pochwa jest bardzo rozciągliwa - w końcu musi przez nią wyjść dziecię. ;) Nietypowy, dla mnie rozmiar u faceta nie ma znaczenia. Chyba, że to rozmiary ekstremalne - bardzo mały, lub zbyt duży. :P 5 cm. i 25 cm. (we wzwodzie), by mnie nie zachwyciły. ;)

Pragnę zaznaczyć, że w tej materii niezwykle ważne są gabryty dłoni. Czy "aż po nadgarstek" nie tyczy się aby damskiej dłoni? Względnie niedużej męskiej? Moja jest cokolwiek spora i nie mieści się nigdzie, wykluczając kieszeń spodni.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...