Skocz do zawartości
arsize_one

Small pussy

Rekomendowane odpowiedzi

Muszko, "ładna". ;)

A serio już, to ja bym się też chętnie dowiedziała, ale Panom coś nie chce się doprecyzować. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może "ładna" znaczy tylko "chętna"? :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach: Może! :D

Jak już kiedyś wspominałam - spróbowałam fistingu. Może taki "nie do końca", bo ponoć za płytko, a mnie w jakimś momencie już zbyt boli, nawet, gdy jestem bardzo podniecona. A z tego, co wiem i widziałam, to niektórym paniom mieści się dłoń aż po nadgarstek. Natomiast trzeba mieć świadomość, że pochwa jest bardzo rozciągliwa - w końcu musi przez nią wyjść dziecię. ;)

Nietypowy, dla mnie rozmiar u faceta nie ma znaczenia. Chyba, że to rozmiary ekstremalne - bardzo mały, lub zbyt duży. :P 5 cm. i 25 cm. (we wzwodzie), by mnie nie zachwyciły. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach: Może! :D

Jak już kiedyś wspominałam - spróbowałam fistingu. Może taki "nie do końca", bo ponoć za płytko, a mnie w jakimś momencie już zbyt boli, nawet, gdy jestem bardzo podniecona. A z tego, co wiem i widziałam, to niektórym paniom mieści się dłoń aż po nadgarstek. Natomiast trzeba mieć świadomość, że pochwa jest bardzo rozciągliwa - w końcu musi przez nią wyjść dziecię. ;)

Nietypowy, dla mnie rozmiar u faceta nie ma znaczenia. Chyba, że to rozmiary ekstremalne - bardzo mały, lub zbyt duży. :P 5 cm. i 25 cm. (we wzwodzie), by mnie nie zachwyciły. ;)

Ładna znaczy ładna :) Zouzo, jakoś nie potrafię określić dlazcego, ale mnei np podobają się z małymi wargami które nie odstają i nie wystają.

Muszko, ładna nie równa się chętna :)

TO czy mi się podoba czy nie moge stwierdzić dobiero jak zobaczę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale już przynajmniej wiemy, że dla Ciebie ładna, to ta z małymi wargami! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Najśmieszniejsze, jest to, że my kobiety mamy cipkę taką samą, a partnerzy odbierają ją inaczej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj nie, nie taką samą. :) Koleżanka miała spore wargi mniejsze i faceci to uwielbiali. :P

Mamy różne wzgórki łonowe, różne wargi, inne pochwy. Jak z facetami - jeden 10 cm. i przekrzywiony na lewo, inny 20 cm. i prosty jak drut, itd., itd.

Wspólny mianownik jest taki, że mamy cipki. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić cipki, która by mi się nie podobała...

jakoś nie potrafię określić dlazcego, ale mnei np podobają się z małymi wargami które nie odstają i nie wystają.

Takie, które nie odstają i nie wystają to są przed okresem dojrzewania... Ja tam wolę jak jest pole do popisu w pieszczotach. Tu akurat prostota nie rulez ;) Do tego w zależności od dnia cyklu wygląd też się zmienia. Jak byłam w ciąży to też ponoć "wyglądałam" inaczej...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święte słowa Muszko! Mniej, lub więcej - ale zawsze coś wystaje. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak,czytam i czytam.....zastanawiam się czy są dla mnie ładne cipki lub te ładne troszke mniej,i za cholere nia ma takich cipek(nie widziałem)które by mi sie nie podobały:))))

Reasumując mój jakże długi wywód na temat cipek,KOLEŻANKI wszystkie cipki są ładne:))))))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...