Skocz do zawartości
arsize_one

Small pussy

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie nigdy nie narzekałem na swoje ":argumenty" ale sporo radości sprawia mi właśnie small pussy, oczywiscie odpowiednio przygotowana.

Jak to jest z Waszymi preferencjami ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ja kw przypadku facetow "rozmiar ma znaczenie" to podobnie jest u kobiet :)

Wąska i wizualnie ladna cipka potrafi niesamowicie krecaca...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Observer

Mam jedną koleżankę, o której nie moge przestać myśleć w tej kategorii. 160cm, 42kg...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek daydreamer

Mam jedną koleżankę, o której nie moge przestać myśleć w tej kategorii. 160cm, 42kg...

Uważasz, że mała drobna kobietka na pewno ma wąską cipkę? Otóż nie zakładaj w ten sposób i bynajmniej nie mówię o tych małych kobietkach, bo takową nie jestem... a cipka wąska (przynajmniej była, teraz podobno już nie jest aż tak wąska). Także Panowie - nie sugerujcie się rozmiarem całokształu rozważając o cipkach :)

Ale może inne kobiety się wypowiedzą... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />Wąska i wizualnie ladna cipka potrafi niesamowicie krecaca... <br />

A jaka jest wizualnie ładna??? :D

Bo wąska to tylko ćwiczenie mięśni Kegla i załatwione! :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouzo :)

Wizualnie ladna to wizualnei ladna :) Jednemu bedzie sie podobala z duzymi wargami a innemu nie :) Ja ma mCi moja droga wyjaśniać co i jak ?? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No skoro pytam, a pytanie do Ciebie, to liczyłam na odpowiedź.

Pewnie nie byłbyś usatysfakcjonowany odpowiedzią w stylu "ładny kutas, to ładny kutas. Ja mam Ci wyjaśniać?".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj tak ciasna i wilgotna pussy jak najbardziej, byle nie za mała :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wytłumaczcie polskimi wyrazami czym jest dla Was ta small pussy? Małe wargi? Wąska szparka? Wszystko na raz?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Budowa kobiety zewnętrzna nie ma nic wspólnego z jej cipką, tak samo jak u facetów penis

Częściej drobne kobiety mają długi kanał rodny niż te co np mają szerokie biodra ot taka ciekawostka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...