Skocz do zawartości
arsize_one

Small pussy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak poznałem swoja żone to była dziewica, miała cipke bez wystajacych warg i była ciasna jak cholera jak to u 18-sto latki, przez lata wszystko się zmieniało a mianowicie kolor, wargi i luz pochwy. Teraz w wieku 33 lat po urodzeniu 2 dzieci jest bardzo luźna ale raczej to nie wina ciaży i porodu tylko zabawek jakie używamy i zabaw i w tej chwili 25cm grube dildo wchodzi w nia bez żadnego problemu.

Jednemu może się to podobać a innemu nie. O gustach się nie dyskutuje

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Pav pisze:

Jak poznałem swoja żone to była dziewica, miała cipke bez wystajacych warg i była ciasna jak cholera jak to u 18-sto latki, przez lata wszystko się zmieniało a mianowicie kolor, wargi i luz pochwy. Teraz w wieku 33 lat po urodzeniu 2 dzieci jest bardzo luźna ale raczej to nie wina ciaży i porodu tylko zabawek jakie używamy i zabaw i w tej chwili 25cm grube dildo wchodzi w nia bez żadnego problemu.

Jednemu może się to podobać a innemu nie. O gustach się nie dyskutuje

Wszedlbym i sprobowal jak smakuje ten luz :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.07.2018 o 09:45, może? pisze:

małe cipki. Trzeba to chyba rozumieć dosłownie - małe wargi większe, mniejsze absolutnie nie wystają, szczelina jest krótka a całość pozbawiona najmniejszego włoska.

No jakbym ten wąziutki pasek "startowy" zgoliła, ale nie mnie oceniać ;)

W dniu 29.07.2018 o 22:27, nylon0 pisze:

Drogie Panie...

Czy możecie zostawić "nieco sierści" na "bobrze"?

Hank Moody (Californication) wystosował podobny apel, argumentując: "chcę wiedzieć, że wylizuję dorosłej kobiecie". 

W dniu 30.07.2018 o 10:11, Złota Rybka pisze:

laserem zwęzić pochwę

A tę potrzebę to akurat rozumiem, acz u kobiet, które rodziły. Niestety podobno efekty niekoniecznie są zbieżne z oczekiwaniami. 

W dniu 2.08.2018 o 17:04, sunlover pisze:

Zapewniam Cie że gdyby była możliwa chirurgiczna zmiana wydłużenia kutasa, tak łatwa i powszechna jak implanty w cyckach, to w NFZecie byłyby kolejki na dwa lata

Nie przypuszczam by mógł być to zabieg wykonywany na NFZ.

W dniu 17.10.2018 o 00:47, Devil pisze:

Ja nie będę oryginalny

zawsze mnie kręciły duże cipki

Powinieneś napisać "będę oryginalny". Jak żyję to się nie spotkałam z takim upodobaniem. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Modlińska, że mnie też bardzo podobają się duże cipki z wystającymi wargami. I jakby do tego była duża łechtaczka to bym umarł z zachwytu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...