Skocz do zawartości
arsize_one

Small pussy

Rekomendowane odpowiedzi

Lepsza starsza wypoczęta niż młodsza nie rozpoczęta;)

Edycja, bzdury piszę po nocach, przepraszam :P

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, no kolega lubi 18+ - ma prawo! :D

My kolegi nie musimy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mała cipka, wielka cipa. Wargi takie, srakie i owakie.. Tak jak pewnie w przypadku małego ale wariata, dla mnie meritum nie leży w konstrukcji anatomicznej cipki tylko w ciałokształcie właścicielki. Gdy reszta składa się w pierdoloną symfonię to sama cipka może mieć wargi i do kolan.

Czasem pochwa jest ciasna, ale dosyć głęboka. Niekiedy stosunkowo szeroka, jednak płytka.  

Przyznajcie się... Z iloma kochankami przestaliście się spotykać, bo cipka nie była anatomicznym spełnieniem Waszych marzeń?

A po cóż to od razu lamentować. Jak się nie podoba zawsze można piętro wyżej za pukać.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście w temacie uważam jak Mr.K.

Mam natomiast inny postulat.

Drogie Panie...

Czy możecie zostawić "nieco sierści" na "bobrze"?

Gdy byłem młodzikiem tendencja była taka, by włosów było jak najmniej. Z naciskiem na zero.

Teraz....z perspektyw czasu uważam, że odrobina z pewnością nie zaszkodzi.

Ileż może trwać ta moda na "bald beavers"? Czy  to już czasem nie passé?

Gwoli ścisłości> Nie jestem zwolennikiem całkowitego braku kontroli nad ww. Przedzieranie się "z maczetą przez dzunglę" może być uciążliwe, że nie wspomnę o tym co między zębami ale ileż można?

Subiektywnie:

R.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mała cipka, wielka cipa. Wargi takie, srakie i owakie.. Tak jak pewnie w przypadku małego ale wariata, dla mnie meritum nie leży w konstrukcji anatomicznej cipki tylko w ciałokształcie właścicielki. Gdy reszta składa się w pierdoloną symfonię to sama cipka może mieć wargi i do kolan.

A po cóż to od razu lamentować. Jak się nie podoba zawsze można piętro wyżej za pukać.

Serio?

Czyli jednak symfonia kakofonia? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Subiektywnie:

Subiektywnie - poproś te KONKRETNE PANIE.

Co Ci po nienagiej bobrzycy, gdy polujesz akurat na bażanty? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy możecie zostawić "nieco sierści" na "bobrze"? Gdy byłem młodzikiem tendencja była taka, by włosów było jak najmniej. Z naciskiem na zero. Teraz....z perspektyw czasu uważam, że odrobina z pewnością nie zaszkodzi. Ileż może trwać ta moda na "bald beavers"? Czy  to już czasem nie passé?

Może w Twoim odczuciu jest to passé.

Moja cipka, moje zasady, jak ma wyglądać. I moja jest wygoda takiego, a nie innego rozwiązania.

Po kilku laserach odrasta mi na wzgórku może dwanaście delikatnych włosków i ta gładkość super mi pasuje (tak, włosków jest tak mało, że jestem w stanie je policzyć). Ale z racji naszej specyficznej społeczności, można sobie przebierać w kochankach, jak w ulęgałkach, robiąc z którejkolwiek części ciała kluczowe kryterium. Kto nam zabroni :) 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Kto nam zabroni :)

jedynie kochanek ;)

jeśli mu na to pozwolimy :lach:

dobrze że to napisałaś, ja się wczoraj ugryzłam w jęzor :P. wiedziałam, że apel nylon0 i tak nie zostanie bez odpowiedzi :P ufff

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie guzik obchodzi, czy jest to passé czy nie.

Nie mniej jednak lubię spełniać życzenia fryzurowe kochanków jeśli takowe mają. Sprawia mi to przyjemność.

Ale też nie każdego bym się posłuchała :P

Lecz to już OT, temat traktuje o small pussy.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio kochanek mi mówił, że jego żona chce sobie chirurgicznie zmniejszyć wargi mniejsze i laserem zwęzić pochwę (poddała się juz wielu zabiegom na uda, brzuch, piersi i twarz). Niedawno też czytałam o chemicznym wybielaniu odbytu, by "ładniej" wyglądać.

W chirurgii estetycznej, o takiej malej cipce, w której łechtaczka i wargi mniejsze kompletnie chowają się między większymi, mówi się "Barbie vagina". 

Porąbało nas troszeczkę, a koszty ponoszą kobiety. Smuci mnie to. Faceci jakoś nie modelują napletka JEDYNIE po to, by ładniej wyglądać. I nie zmieniają wielkości jąder, by wyglądać bardziej proporcjonalnie. Nie wybielają jąder, by nie były ponuro-bure.

• Lubię 17
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...