Skocz do zawartości
arsize_one

Small pussy

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze to w czym? Cipka dojrzałej kobiety, raczej około 40+.

Drugie też - ile pani ma lat? Bo podniecona cipka tak wygląda przecież.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M.

U Naszych niestety już byłych znajomych, mąż mówił że w żonie musi mieszać jak w betoniarce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze to w czym? Cipka dojrzałej kobiety, raczej około 40+.

Drugie też - ile pani ma lat? Bo podniecona cipka tak wygląda przecież.

Ok, ale chodzi o pewien schemat w głowie. Nastolatka z dużymi wargami nadal pozostanie nastolatką, tak czy siak. Wiek tu nie ma tak naprawdę znaczenia. Mierzi mnie wyidealizowany model.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Mierzi mnie wyidealizowany model.

Lula.

gdyby nie figura to bym się wpisywała w pedofilskie preferencje :lach:

śmiem twierdzić, że natura mnie obdarzyła takowym :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby nie figura to bym się wpisywała w pedofilskie preferencje :lach:

śmiem twierdzić, że natura mnie obdarzyła takowym :lach:

No i o to mi chodzi :). Każda z nas ma inną cipkę, tak jak i każdy mężczyzna ma innego kutasa. Co z tego, że kutas będzie modelowy, skoro operator ciulowy. I vice versa. Gdyby świat się rządził inną zasadą, w avatarze miałabym zdjęcie swojej cipki :P.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego dla mnie mega podniecająca jest cipka lekko napompowana

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w avatarze miałabym zdjęcie swojej cipki :P.

Może należysz do tych, które potrzebują więcej czasu?

Spokojnie, tutaj jesteśmy cierpliwi ;)

Ja lubię te z wystającymi wargami i może zabrzmi to wazeliniarsko ale moja P-N właśnie taką ma :)

Nie chodzi o te „pedofilskie” skojarzenia cipek, które mają wszystko schowane do środka ale mnie po prostu kręcą takie wystające falbanki. A jak pomyśle, o sytuacji gdzie P-N stoi nade mną i sperma ścieka po wargach to odruchowo zaczynam się oblizywać.

No tak mam i już. Pytaliście to Wam powiedziałem.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nigdy idąc z kobietą do łóżka nie analizowałem jaką ma cipkę. Ważne żeby ją miała i żeby coś między nami zagrało. Ale oczywiście rozumiem, że niektórzy faceci przywiązują wagę do tego fragmentu kobiecego ciała.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie spotkałem "brzydkiej" cipki..... o ile pamiętam.

Niektóre miały większe wargi, inne mniejsze...

No może odrobinę preferuję takie z niezbyt rozbudowanymi wargami większymi, a na pewno ze śliczną fryzurą intymną, ale to nie jest warunkiem koniecznym. Ważniejsze dla mnie jest spojrzenie i iskra między nami.

Natomiast początkowa dyskusja zaczęła się od "rozmiaru" pochwy. Potwierdzę to co napisała to niejedna osoba - wielkość nie ma wiele wspólnego z figurą kobiety.

Znam szczupłe kobiety w które wchodziłem bez problemu i nieco bardziej "puszyste", w które było trudno wejść.

Baaa... kilka lat temu rozdziewiczałem pewną dziewczynę, w którą - mimo faktycznego dziewictwa! - wejść było bardzo łatwo.

A i znam mężatkę, w którą - po okresie celibatu - wchodzi się bardzo trudno.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsza starsza wypoczęta niż młodsza nie rozpoczęta;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...