Skocz do zawartości
arsize_one

Small pussy

Rekomendowane odpowiedzi

Moja jest cokolwiek spora

Sprawdzę!

Zwłaszcza długość palców! :D

Nie TAK, zboczuchy! :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

3 a wy nie śpicie :o

Mi się podobają każde oprócz "zbyt rozbebeszonych?" Ma być estetyczna, moja dziewczyna ma dość spore wargi ale są śliczne. Co do rozmiarów wewnętrznych to troszkę się obawiam że jak bym miał kobietę z ciasna cipka i mocnymi wargami to by mi się coś stało. Jestem dość gruby i czasem poprostu zaciśnięcie się powoduje że mam problem z jakim kolejek ruchem co jest przyjemne, ale gdyby ta siła była większa, mogło by być to już nie przyjemne. /On

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ptfu nie "mocnymi wargami" a mięśniami, pisze z łóżeczka wybaczcie. /On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam wątek jeszcze raz i teraz niesmak pewien poczułam. Small pussy, jakoś pedofilsko mi trąciło. Może z rana bardziej nieprzysiadalny nastrój mam, ale... Woskowe odlewy z cipek sobie róbcie i lubrykujcie je według uznania. Za mokro źle, za sucho źle. Słabe mięśnie Kegla źle, mocne też, bo palce łamią :P

Czy jest na tym forum wątek o tym, jakie kutasy są najmilsze dla naszych oczu, ust, cipek i tyłeczków? Ponadto, to co dla oka miłe, w praktyce może okazać się nie do zniesienia.

Ostatnio w ekstazie zakrzyknęłam do Sailora, jakiegoż to ma zajebistego kutasa. Zestrofował mnie, że to operator kutasa jest zajebisty.

Moja koleżanka. W czasach pierwszych przygód seksualnych miała ogromne kompleksy związane z nietypową anatomią swojej cipki. Myślała o operacji. A teraz? Nawet nie zdawała sobie sprawy, jak wielu koneserów znajdzie jej niesztampowa cipka. Czy raczej - jaką smakowitą przyprawą do całej jej seksualności będzie właśnie ta cipka.

Przyznajcie się... Z iloma kochankami przestaliście się spotykać, bo cipka nie była anatomicznym spełnieniem Waszych marzeń?

Lula.

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznajcie się... Z iloma kochankami przestaliście się spotykać, bo cipka nie była anatomicznym spełnieniem Waszych marzeń?

Dosłownie z jedną... choć nie wiem do końca czy to kwestia anatomii stricte czy raczej estetyki higienicznej była. Przeraził mnie obraz całości już przed sprawdzeniem walorów użytkowych (że tak określę).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dosłownie z jedną... choć nie wiem do końca czy to kwestia anatomii stricte czy raczej estetyki higienicznej była. Przeraził mnie obraz całości już przed sprawdzeniem walorów użytkowych (że tak określę).

Co masz na myśli pisząc o estetyce higienicznej? Owłosienie nieogarnięte?

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na myśli pisząc o estetyce higienicznej?

Nic z owłosieniem.... Nie wiem jak to opisać by nie wyszło okrutnie. Odstręczyły mnie np brodawki, mało apetyczny kolor warg sromowych. Jakoś mi się tak raz trafiło...że widok odebrał mi chęci, nie wspomnę że wycofanie się z sytuacji tak zaawansowanej nie było ani łatwe ani przyjemne.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic z owłosieniem.... Nie wiem jak to opisać by nie wyszło okrutnie. Odstręczyły mnie np brodawki, mało apetyczny kolor warg sromowych. Jakoś mi się tak raz trafiło...że widok odebrał mi chęci, nie wspomnę że wycofanie się z sytuacji tak zaawansowanej nie było ani łatwe ani przyjemne.

To cóż... czyli chyba jednak bezpieczniej będzie wysyłać zdjęcie cipki przed spotkaniem? :lach:

Anatomia to anatomia, konkret. Czasem inaczej niż okrutnie opisać się nie da.

Mi na szczęście się nie przytrafiła sytuacja, że gdy już kogoś zapragnęłam coś mi tak anatomicznie nie zagrało, iż się musiałam w ostatniej chwili wycofać...

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To cóż... czyli chyba jednak bezpieczniej będzie wysyłać zdjęcie cipki przed spotkaniem?

koniecznie z podstawowymi parametrami fizycznymi.... współczynnik rozciągliwości, sprężystość, głębokość temperatura robocza i wilgotność  :lach:  

Anatomia to anatomia, konkret. Czasem inaczej niż okrutnie opisać się nie da

Anatomia rzecz nabyta... okrucieństwo nie jest chyba w tym wypadku konieczne.

Mi na szczęście się nie przytrafiła sytuacja, że gdy już kogoś zapragnęłam coś mi tak anatomicznie nie zagrało, iż się musiałam w ostatniej chwili wycofać...

Pewnie Cię szał emocji porywa i tak kolokwialnie Ci oczy fiutami zachodzą  :lach:  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula ma rację - pedofilsko to pachnie. Wystarczyło wujka google odpalić i popatrzyły na mnie prawie dziecinne buzie i... małe cipki. Trzeba to chyba rozumieć dosłownie - małe wargi większe, mniejsze absolutnie nie wystają, szczelina jest krótka a całość pozbawiona najmniejszego włoska.

Tadam:

post-6850-0-43412500-1531899895_thumb.jpgpost-6850-0-97122700-1531899920_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...