Skocz do zawartości
illa

Seks w dźwiękowym wymiarze ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mężu;) podnieca mnie strasznie Twój avatar...

a co do głosów to mój mąż 1-2, a ja różnie czasem 3 a nieraz 8 :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieto, nie tylko Tobie ten awatar działa na zmysły :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem cichy i spokojny 1 w porywach do 2 :)

także mogę być sąsiadem Dudziak i tak jej nie będę przeszkadzał w próbach głosu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam siebie bym ocenił na 1-2, a 3 to jak już jest naprawdę zajebiście.

Ale moja ukochana... ze mną zwykle 2-3, ale z kochankiem miałem wrażenie, że spokojnie 5-7.

Tylko zastanawiam się czy może nie zależy to trochę od percepcji. Jak ja się z nią kocham to moje zaangażowanie sprawia, że nie skupiam się tak bardzo na skali dźwięku, w porównaniu do sytuacji kiedy stoję obok i tylko patrzę.

A może po prostu z kochankiem przeżycia są na tyle silniejsze, że i ekspresja większa?

Kiedyś ją nawet o to pytałem, ale powiedziała, że kompletnie nie zwraca na to uwagi - jest tak jak w danej chwili czuje - raz głośniej, raz ciszej.

A w ogóle super temat, troszkę odgrzebany.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co musiałoby się stać, abyś "wskoczył" na poziom głośności nr 3?

NIe wiem co kolege by skłoniło aby wskoczyć na 3 ale ja wskoczyłbym na 20 i potem zamilkł na wieki gdyby ktokolwiek zrealizował ze mna to o czym wspominała jedna znajoma z pracy - podobno aby pobudzic życie erotyczne w związku partnerka w trakcie jak on w nia wchodzi uklardkiem wkłada mu wibrator... Jezu od kiedy to uslyszałem sprawdzam gdzie moja ma rece ... :)

Powiedzcie ze to technicznie nie możłiwe blaagam!!! nikt nie ma tak długich rąk :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zwykle nie przekraczam chyba 2-3 choć Rita potrafi wycisnąć ze mnie więcej ;)
Rita z kolei bez potrzeby i powodu (gdy nie musi i nie chce się kontrolować) poniżaj 5tki raczej nie schodzi ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja skala dźwiękowa to zazwyczaj system zero jedynkowy.

W sensie 0 lub 1 czy 1 lub 10 ? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.08.2012 o 22:22, illa napisał:

Gdyby utworzyć skalę natężenia dźwięków takowych, w którym miejscu znalazłby się Twój?

Zakładając, że 1 - to kompletna cisza, a 10 - żyrandol drży, jak przy śpiewie Violki

Od 5 wzwyż, pewnie zdarza się zahaczyć o 10...:oops:

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym sie oceniła na 4-7, ale ostatnio gdy po raz kolejny jego dłoń powędrowała by zasłonić mi usta (co mnie niestety bardzo rozproszyło), zaczęłam podejrzewać, ze jestem głośniejsza niż myślę

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą poza tym co już napisałem wcześnie lubię się bawić w miejscach gdzie nie trzeba na akustykę mocno uważać i się pilnować. Daje to sporo swobody którą sobie cenię. Przykładowo Rita ma ma w Poznaniu jeden taki ulubiony lokal który pod innymi względami całkowicie nie porywa (a już na pewno nie mnie) ale lubi go właśnie z tego powodu, że nie musi się tam "hamować". 

Mnie osobiście nakręcają też odgłosy zza ścian za którymi trwa spotkanie w tym samym celu co moje. Potrafi to fajnie wzajemnie nakręcać ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...