Skocz do zawartości
kreator

Forma określenia żony

Zwroty  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jest to ubliżające, względnie nie taktowne

Rekomendowane odpowiedzi

A ja twierdzę że to nie jest obraźliwe. Ale tu również rozpoczynają się "jeśli". Oczywiście, jeśli oboje to kręci. A sądzę że tak, bo są u nas Pary Cuckold, które przed sobą nie miewają seksualnych tajemnic. Przyjmuje więc za pewnik, że partnerka, doskonale wie o tym jak nazywa ją jej mąż a nawet ją to kręci. mamy tu przecież galerie "Moja kurewka" "Moja suka" i te galerie nie były nigdy banowane, jak równiez pikantne komentarze. Z kolei czym innym, byłby komentarz w galerii że ona jest za gruba, za chuda, albo głupia. Nie ma zdefiniowanej listy. To się doskonale czuje, kiedy ktoś mówi głosem napalonego samca, a kiedy chce kogoś po prostu obrazić.

Właśnie dlatego pisałem, że pytanie musi dotyczyć poszczególnych par/kobiet, to nie może być pytanie otwarte, czy nazywanie kogoś na forum kurewką jest obraźliwe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie można ankiety w taki sposób opracować, aby dotyczyła tylko "poszczególnych kobiet lub par". Ankieta jest ogólna i dobrze sformuowana.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym ją sformułowała inaczej, ale "ty tu urządzisz". ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie takie określenie na Forum byłoby obraźliwe. Nie zgodziłabym się na taką akcję. Coś takiego może mnie kręcić tylko w konkretnej sytuacji "łóżkowej". Musi być klimat i sprzyjające warunki - wtedy jest ogień. Poza tym odpada.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może uściślimy. Bo rozbieżności są spore, pomimo tego że ankieta jest kierowana do wszystkich. Załóżmy że są Panie (bo są) które podnieca, nazywanie ich w podobny sposób, nawet tutaj na forum w "tytułach galerii". Inne zaś, powiedzą że to niedopuszczalne. Ale dla mnie, dalekie jest to od obelgi i chamstwa. To po prostu kolejna "sprośna" forma określenia Żony. Wystarczy poczytać niektóre tytuły galerii Par Cuckold. Panie, nie protestują ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zagłosowałem bo brakuje mi opcji "jestem za, a nawet przeciw". Wszystko zależy od kontekstu wypowiedzi i oczekiwań rozmówcy. W galeriach, opowiadaniach, historiach prawdziwych i kilku innych działach często stosowane, ale i personalizowane. W innych działach byłbym ostrożny w ich stosowaniu aby właśnie nie obrażać Ogółu, bo stosowane ogólnie jest już obraźliwe. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może uściślimy. Bo rozbieżności są spore, pomimo tego że ankieta jest kierowana do wszystkich. Załóżmy że są Panie (bo są) które podnieca, nazywanie ich w podobny sposób, nawet tutaj na forum w "tytułach galerii". Inne zaś, powiedzą że to niedopuszczalne. Ale dla mnie, dalekie jest to od obelgi i chamstwa. To po prostu kolejna "sprośna" forma określenia Żony. Wystarczy poczytać niektóre tytuły galerii Par Cuckold. Panie, nie protestują ;)

JEŚLI KONKRETNA hotka wie, jak jest nazywana i nie akceptuje tego, to jasne, że jest to obraźliwe. Jeśli nie wie, to ciężko powiedzieć. Jeśli wie i akceptuje - wiadomo. Dla rogacza tytułującego galerie - zapewne nie jest to obraźliwe.

Słowa kurewka i suka w znaczeniu ogólnym bez kontekstu są obraźliwe i tu nie za bardzo jest pole do dyskusji. Są i tyle.

Na tym forum obydwa te słowa JAKO SŁOWA są wg mnie do zaakceptowania i każdy domyśla się, jaką mają wymowę. Ale w odniesieniu do konkretnej osoby, to już zależy od osoby :)

Ja nie podjąłbym się odpowiedzi na pytanie w ankiecie, bo wg mnie nie ma na nie jednoznacznej odpowiedzi. Ja np swojej żony suką bym nie nazwał, ale ją z ust odpowiedniego mena taki tekst by kręcił.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to zależy od indywidualnego podejścia każdego z nas, jednak jeśli chodzi o mnie to uważam zgodnie z tym jak zagłosowałem :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Mirdan

Moja pani lubi, gdy czasem po spotkaniu z bulem nazywam ją kurewką, puszczalską, dziwką itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie chciala zeby facet nazywał mnie "kurwa", ani tutaj jako temat, czy opis mnie. W lozku tez tego okreslenia nie lubię...

Wcale nie lubie, chyba ze słowa "kurwa" uzywam jako przecinka :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...