Skocz do zawartości
kreator

Forma określenia żony

Zwroty  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jest to ubliżające, względnie nie taktowne

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule nazwanie żony na forum kurewką, suką czy jest to określenie uwłaczające jej godności czy nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zbyt ogólnikowe pytanie, dla jednych to będzie komplement, dla innych upokozenie nie do przyjęcia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówimy o nazywaniu na forum, pomijam tu określenia w trakcie zabawy, bo to akurat dla wielu mogło by być zbyt intymne pytanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zbyt ogólnikowe pytanie, dla jednych to będzie komplement, dla innych upokozenie nie do przyjęcia...

To prawda. Pytanie powinno brzmieć: Czy DLA CIEBIE/WAS nazwanie TWOJEJ żony/CIEBIE na forum kurewką, suką czy jest to określenie uwłaczające jej godności czy nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, w takim razie zaznaczylem pierwsza opcje, pomimo iż kręcą mnie takie słówka, to jednak to forum to nie ten klimat, myślę że gdyby to była tematyka bdsm, to moja odpowiedz byłaby zupełnie inna.., jednak tylko i wyłącznie w czasie zabaw, no i ta druga osobę musi to też kręcić......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda. Pytanie powinno brzmieć: Czy DLA CIEBIE/WAS nazwanie TWOJEJ żony/CIEBIE na forum kurewką, suką czy jest to określenie uwłaczające jej godności czy nie.

Pytanie sformułowane w ten sposób zmieniłoby wogóle sens. Na tak postawione pytanie byłaby jedna odpowiedź gość ma bana od administracji, za łamanie regulaminu forum. Pytanie ma brzmieć w pierwotnej postaci z naciskiem na słowo na forum. Moim zdaniem jest to uwłaczające.

No i o to chodzi że każdy ma swój pogląd gdyby wszyscy się zgadzali nie byłoby dyskusji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie sformułowane w ten sposób zmieniłoby wogóle sens. Na tak postawione pytanie byłaby jedna odpowiedź gość ma bana od administracji, za łamanie regulaminu forum. Pytanie ma brzmieć w pierwotnej postaci z naciskiem na słowo na forum. Moim zdaniem jest to uwłaczające.

Na pytanie zadane w takiej formie, jak napisałeś, bezosobowej, jest tylko jedna odpowiedź. Nazywanie kogokolwiek kurewką czy suką JEST BARDZO uwłaczające :)

Ciężko chyba sobie wyobrazić w takich okolicznościach coś bardziej uwłaczającego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając tematy spotykasz się z takimi tytułami jak:

Moja kurewka

Moja suka itp.

Nie oceniam ludzi którzy tak piszą bo tego nie chcę robić, ale ciekawi mnie jak takie tytuły widzą inni forumowicze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w tytule nazwanie żony na forum kurewką, suką czy jest to określenie uwłaczające jej godności czy nie.

Trudno mi odpowiedzieć, bo:

1. jakaś para może lubić tę konwencję, a dla kobiety jest to uwłaczające, jednak takie właśnie ma być;

2. jakaś para może lubić tę konwencję i kobieta nie czuje się w związku z tym poniżona;

3. jeśli kobieta nie lubi tej konwencji, a partner mimo to ją stosuje - tak, jest uwłaczające.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja twierdzę że to nie jest obraźliwe. Ale tu również rozpoczynają się "jeśli". Oczywiście, jeśli oboje to kręci. A sądzę że tak, bo są u nas Pary Cuckold, które przed sobą nie miewają seksualnych tajemnic. Przyjmuje więc za pewnik, że partnerka, doskonale wie o tym jak nazywa ją jej mąż a nawet ją to kręci. mamy tu przecież galerie "Moja kurewka" "Moja suka" i te galerie nie były nigdy banowane, jak równiez pikantne komentarze. Z kolei czym innym, byłby komentarz w galerii że ona jest za gruba, za chuda, albo głupia. Nie ma zdefiniowanej listy. To się doskonale czuje, kiedy ktoś mówi głosem napalonego samca, a kiedy chce kogoś po prostu obrazić.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...