Skocz do zawartości
illa

I co teraz..?

Rekomendowane odpowiedzi

albo z ogniem w tyłku... )

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o nas, to założyliśmy, że jesteśmy w "tym" razem i taka sytuacja spowoduje, że odwołuję moje spotkanie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Para1isztar, Alic, waszym mężom pozazdrościć takich żon....

, zdarza mi się dzwonić, czy wysyłać sms.a do żony że mam "dola", ale nigdy jak jedzie sama na jakąś impreze, no a gdyby miała jechac na jakieś spotkanie w "klimacie" nawet przez myśl by mi nie przeszło by jej głowę zawracać....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie odwołuję....

ale ale..... prawda niekiedy jest też taka :)

że czasami informuję go dopiero jak jestem na miejscu... wysyłając sms z kim i gdzie

a R sms'ów nie czyta na bieżąco - trzeba do niego dzwonić i sms'y anonsować :)

ale gdyby cud się zdarzył i od razu przeczytał i poprosił o powrót oczywiście wrócę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak już drogie Panie na ten przykład rozpusta trwałaby w najlepsze? Też zeskakujecie czym prędzej z kochanka i pędzicie do męża?  :mrgreen: Jeżeli telefon nie che zamilknąć?

Jak obserwuję harce mojej kobiety to ciężko mi sobie wyobrazić, że nagle na mój sygnał wyrywa się objęć kochanka i kończy zabawę  ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałam R że w każdym momencie może dzwonić. Ile razy chce.

Oczywiście nie odbiorę od razu jeśli harce będą.. Ale w chwili odpoczynku sprawdzę i będę posłuszna....

R nie dzwoni. Raczej nie miewa złego humoru gdy dobrze się bawię;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spotkała mnie taka sytuacja i szczerze mówiąc nie odpowiem kategorycznie, że na pewno natychmiast darłbym do domu. To zależy od caloksztaltu sytuacji. Jeśli otrzymalem zgodę na spotkanie, jestem kawał drogi od domu, kobieta z którą mam się spotkać zaklepala swój wieczor dla mnie... to powód dla którego miałbym się wrócić musiałby być konkretny. Ja sam na pewno nie zadzwoniłbym do żony w takiej sytuacji. Veto vetem ale kiedy jest już "ten dzien"..nie jest to fair.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli wieczór wspólnie uzgodniony to telefon wyciszony.  Wzajemny szacunek dla ulotnych emocji krótkiego życia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...