Skocz do zawartości
Zouza

Podniecenie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak je odczuwacie przed spotkaniem? Albo w trakcie rozmowy?

Pomijam zwilżenie tego i owego. ;) Sterczące sutki. ;) Co jeszcze czujecie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat.

Jak to wygląda z mojej strony? Proszę bardzo:

Jestem spokojny, choć dużo rozmyślam o tym co się może wydarzyć, o czym będziemy mówić, co będziemy robić, jak będzie wyglądać hotka, myślę o jej głosie i zapachu itp. Dopiero później odliczam niecierpliwie czas i czuję, że napięcie się powoli podnosi. Ostatni sms przed spotkaniem dolewa oliwy do ognia. Dopiero tak na 2h przed czuję się zdekoncentrowany i troszkę rozczęsiony. Nie mogę się doczekać choć mam wrażenie, że czas pędzi jak kolejka TGV. Adrenalina wypełnia organizm i przysłowiowe "motyle" sieją spustoszenie w moim brzuchu. Uczucie niesamowite. Wszystko mija kiedy staję twarza w twarz. Wtedy ogarnia mnie pełen luz i wraca pełna kontrola nad ciałem i umysłem...

...a "zwilżenie" jest nieodłączną częścią tego stanu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przed pierwszym spotkaniem już totalny luz, no może poza myśleniem o swoim bezpieczeństwem, bo świrów nie brakuje.

Ale jeśli decyduję się na kolejne, to było naprawdę dobrze. A jeśli tak, to mam "projekcję". ;)I czuję coś, co trudno opisać. Chodzi o reakcje fizyczne. Jakby to określić? Hmmmmmmmmmmmm...? Nie wiem, czy potrafię opisać. Takie gorąco i ściśnięcie w podbrzuszu, drżenie ciała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zwilżam usta językiem,a sutki jakoś mi nie sterczą :blink:

Sterczy mi co innego,a właściwie pręży się w nogawce :D

Czasami odczuwam pewien niepokój,że mogę spotkać kogoś znajomego :wstyd:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zawsze strach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasem po prostu sie trzese ....

Albo mam serce w gardle , nogi jak z waty.

Szumi mi w uszach, ściska w podbrzuszu.

Gorąco mi ....

Czasem szczekam zębami ....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tuż przed spotkaniem bardzo się denerwuję.

Podniecenie prowokuje mój mąż, szepcząc mi do ucha różne bezeceństwa, wsadzając mi rękę w majtki, dodając mi otuchy ;)

Jestem nieśmiała i stresuje mnie pierwszy kontakt z facetem.

Choć przed każdym spotkaniem z moim stałych kochankiem też się denerwowałam, nie wiem dlaczego. :smutek3:

Wszystko mijało, gdy mnie do siebie mocno przytulił.

Wtedy wiedziałam, ze on przejmuje kontrolę i mogę się czuć bezpieczna.

To dziwne uczucie, więcej w nim strachu niż podniecenia.

Podniecenie jest gdy fantazjuję przed spotkaniem, jak planuję, marzę ... potem gdy nadchodzi TA chwila, czuję się jak przed egzaminem, kurczy mi się żołądek i chcę uciekać.

Podniecenia wraca na spotkaniu i towarzyszy mi długo, długo po. Przy każdym wspomnieniu upojnych chwil.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed pierwszym spotkaniem : ściśnięcie żołądka, przyspieszone tętno no i oczywiście twardy penis. Do tego zajebiaszcza ciekawośc reakcji Hotki na moja osobę. Pewien rodzaj niepewności, bo jak wiadomo są gusta i guściki

Przy kolejnym spotkaniu: podniecenie i niecierpliwosc :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podekscytowanie, adrenalina, ciekawość, trochę spięta bywam przed pierwszym spotkaniem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Podniecenie wymieszane ze strachem, niepewnością, drżenie ciała i kołotanie serducha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...