Skocz do zawartości
illa

Nieprzyjemne rozstanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Kira

Jak spotykam się z kochankiem, katygorycznie zabraniam robienia zdjęć, chyba, że robi je mój mąż to inne kwestia. Ale obcej osobie nigdy nie dałabym swej fotografii -nawet jak o tym wie partner czy też mąż.

Illa i jak sprawa? spokojnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, ciekawy test. Ciekawe ile Par lub Hotek go zastosuje :)

Ja w ten sposób "przetestowałam" Kochanka. Nie miałam na myśli nic złego, po prostu jakoś spontanicznie mi wyszło, że nie miałam ochoty słodzić tylko "ostro pojechałam po bandzie". Bardzo "równo zważona" reakcja tego mężczyzny spowodowała, że zainteresowałam się nim i, brzydko mówiąc, wyszedł na prowadzenie :) Fakt, że się nie uniósł, zadziałał na Jego plus. I myślę, że w takim "sprawdzaniu" siebie nawzajem nie ma nic złego. Co z tego, że w wiadomościach prywatnych będziemy sobie tak słodzić, że nam się prawie zęby popsują, jak przy spotkaniu okaże się, że chemia była napompowana i właśnie pękła jak bańka. Albo na spotkaniu dalej będziemy udawać tę chemię, gdyż ogromnie jesteśmy jej spragnieni, a potem ktoś mówi "stop" i rośnie wielka frustracja. Bo przecież było tak wspaniale, a teraz okazuje się, że ktoś nie do końca ma równo pod sufitem i słyszymy już zupełnie inne epitety pod swoim adresem albo jak Illa wspomniała szarpiemy się i kończy się w sądzie albo w lepszym wypadku u prawnika.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze jest to, że ta,niegdyś bliska osoba, wyszukuje przeróżnych epitetów, odwraca każde wypowiedziane przez nas slowo, pytanie po co? By dopiec?, by ubliżyć,? Po co???, wszystko jest w miarę do zniesienia puki nie wyciąga się to publicznie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Publicznie, co masz na myśli Uległy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze byłoby, gdyby poznał nową Kochankę i wreszcie o mnie zapomniał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Nie mów że nadal cię męczy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że jeśli dojrzałej emocjonalnie osobie powiemy, Koniec - było milo - ona sobie poradzi z tym,

Jeśli osoba nie jest dojrzała emocjonalnie - wychodzą różne dziwne sytuacje - niektóre z powyższych to tylko w podstawówce i może średniej się zdarzały - nie mniej jednak - jest to masakra.

Najgorsze, że jeśli ktoś całkowicie jest niezrównoważony - różnie może się skończyć.

Ale cóż- sfera erotyki jest dość delikatna - najlepiej byłoby wiedzieć z kim się zadajemy - niestety jednak nie mamy tego wypisanego na czołach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszczescie nie mialem taki problemów, chociaz kiedys bylo ale to nie zwiazane z cuckoldem...

illa wspolczuje.. :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będąc nowym na tym forum, trochę się przeraziłem waszymi historiami. Hmm, cuckold to w sumie poważna sprawa. Wchodzi się głęboko w relację pary, która w domyśle chce spędzić ze sobą życie. Bardzo ważna jest dojrzałość emocjonalna wszystkich jej uczestników, a szczególnie bulla, który nie powinien traktować hotki, jak darmowej panienki do bzykania. Potrzebuje dużo wyczucia, jest "intruzem" - ale bardzo pożądanym, nie może tego zepsuć :) W takich warunkach sobie pozwolić na (bardzo) dużo, bez żadnych pretensji.

illa - trzymam kciuki za szybkie wyjaśnienie Twojej sprawy i uwolnienie się od natręta :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze wasze pytanie leży czy ten ktoś ma kogoś>?

Dobre pytanie - jeszcze lepsza odpowiedź, prawda, kiro ?

Tak, teraz to nie ja czuję się niespokojnie..

Nie mów że nadal cię męczy

Wiesz, jest takie powiedzenie:

" w przyrodzie nic nie ginie, tylko zmienia właściciela.."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...