Skocz do zawartości
illa

Nieprzyjemne rozstanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Illa a Ty miałaś taką sytuacje?

Owszem i właśnie rozważam rozwązanie jakie opisali Jurysta i Beritta.

Siegam pamiecią wstecz czy tak przydarzyło mnie się coś takiego

To się zdarzyło czy nie, bo Twoja odpowiedź nie jest jednoznaczna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Illa aż tak cię jakiś namietny kochanek przesladuje?

Miałam jakiś czas temu podobną sytuacje, ale nie az tak by do prokuratury biegać, bo groxb nie było, ale zcedydowanie nieprzyjemnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa aż tak cię jakiś namietny kochanek przesladuje?

Jeśli to oznacza dla Ciebie namiętność, to ja bardzo chętnie Tobie odstąpię smsowe groźby wraz z szantażem z ujawnieniem intymnych zdjęć. Oby nigdy Cię to nie spotkało..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zbyt stanowczy jestem, ponieważ nie pamietam tego rodzaju klimatów. Jedna konkretna rozmowa z elementami komunikacji niewerbalnej zawsze pomagało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Właśnie na ogół kończy się znajomość stanowczym NIE, ale jeśli nie to co to oznacza?? Oczywiście wg was uprzykrzenie komuś życia, chęć zemsty, chęc powrotu, niecheć by być tym przegranym?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiro, kompletnie Cię nie rozumiem. Gdyby Kochanek, czy były Cię prześladował, to czułabyś się dobrze?

NIE, TO NIE! Dopiero jeśli ktoś tego nie rozumie i zatruwa życie, to trzeba podjąć drastyczne kroki, włącznie z prokuraturą, policją, itd. Dać się zaszczuć "namiętnemu kochankowi"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie na ogół kończy się znajomość stanowczym NIE, ale jeśli nie to co to oznacza?? Oczywiście wg was uprzykrzenie komuś życia, chęć zemsty, chęc powrotu, niecheć by być tym przegranym?

Co by nie oznaczało, jest upierdliwe...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Zozuo, ale mnie nie prześladował

Dlatego zastanawiam się cały czas co kieruje facetami, że prześladują? Czy chcą z tego jakieś korzyści? powrotu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to. A może urażona duma? A może uczucia, które nie wygasają z dnia, na dzień i ciężko to zrozumieć? Nie wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...