Skocz do zawartości
illa

Nieprzyjemne rozstanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Psychopata który jest w desperacji, zachowa się nieobliczalnie tak czy inaczej. Wiem że to NIE JEST pocieszające, ale lepiej się przygotować na kolejny cios i zasadzić po drodze pułapkę na przeciwnika niż myśleć że może jakoś to będzie.

Na szczęście "nasz" tylko wydzwaniał, po kilkadziesiąt razy dziennie, np. 4 rano. Brrrrrrrrrr...... jak sobie przypomnę........

Co prawda to nie był kochanek, a mój facet, ale wiele lat temu musiałam zamówić nowe okno i drzwi do mieszkania. Płakał do słuchawki rozmawiając ze swoją matką, która błagała go, żeby wyszedł z mojego mieszkania. Długa historia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety psychopatów nie brakuje.

Tego rodzaju miejsca w sieci jak nasze mogą przyciągać niestabilne jednostki, różnego rodzaju manipulatorów, a także osoby chore psychiczne. Trudno jest je początkowo zidentyfikować. Zazwyczaj to osoby niezwykle urocze, rozmowne, kontaktowe.

Jest jednak kilka "patentów" na rozpracowanie takiej patologicznej osobowości.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie natomiast wydaję się, że nie ma sprawdzonej metody na "rozpracowanie" takiej osoby, nigdy nie wiesz co w kim siedzi, a gdyby dało się to przewidzieć to ilość takich przypadków byłaby naprawdę znikoma, a jak widać chociażby w mediach - nie brakuje takich sytuacji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa zycze szybkiego rozwiązania tego nieprzyjemnego  problemu ,mam nadzieje  ze da wkoncu Tobie spokój 

Sorry Alice w tym wszytkim  przeoczyłem Twoja historie a jest naprawdę  straszna , zycze tak samo jak wszystkim innym prześladowanym  świętego spokoju i lepszych wyborów na przyszłość.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa zycze szybkiego rozwiązania tego nieprzyjemnego problemu ,mam nadzieje ze da wkoncu Tobie spokój

Lukas, temat dla mnie jest nieaktualny. Niemniej trzeba uważać.

Mnie natomiast wydaję się, że nie ma sprawdzonej metody na "rozpracowanie" takiej osoby, nigdy nie wiesz co w kim siedzi, a gdyby dało się to przewidzieć to ilość takich przypadków byłaby naprawdę znikoma, a jak widać chociażby w mediach - nie brakuje takich sytuacji.

Nie wiem czy Ty do mnie się zwracałeś czy ogólnie.

Nie bardzo też rozumiem co mają do tego te "media".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki i za info  i super ze juz po problemie a uwazac jak najbardziej trzeba

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie o "psycholach", prześladowaniu, napastowaniu itp. tzw. "media" posłużyły mi do zobrazowania tego, że takich sytuacji nie brakuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Grasiu, my to nie o ogóle, ale w szczególe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.08.2012 o 13:29, napisano:

Czy zdarzyło Wam się nieprzyjemne rozstanie z Kochankiem lub Hot Wife?

Mam na myśli róznego rodzaju napastliwość, narzucanie się, a może nawet szantaż i groźby?

Jeśli tak, to jak sobie z tym poradziliście?

Zapraszam do rozmowy :)

Nieprzyjemne rozstanie to również takie, które wzbudza durne wyrzuty sumienia, że to tylko ja jestem winna temu rozstaniu. I że w ogóle ja wszystko zniszczyłam, jeszcze zmanipulowana przez Męża. Oczywiście wszystko ubrane w takie słowa, że nic nie jest powiedziane wprost, ale kontekst czuć to z daleka. 

I weź tu się, słaba istoto, od tych zidiociałych wyrzutów sumienia uwolnij...

Lula. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...