Skocz do zawartości
illa

Nieprzyjemne rozstanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zdarzyło Wam się nieprzyjemne rozstanie z Kochankiem lub Hot Wife?

Mam na myśli róznego rodzaju napastliwość, narzucanie się, a może nawet szantaż i groźby?

Jeśli tak, to jak sobie z tym poradziliście?

Zapraszam do rozmowy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem, taką sytuację, wiem jakie to jest uciazliwe, mialem też rozstanie bez słowa, tak poprostu nagle cisza..., obie sytuacje są b.uciazliwe, dlatego też na początku znajomości proszę by partnerka poprostu powiedziala, że nie chce kontynuować znajomości, a skoro już to mówi, choć jest ciężko, bardzo ciężko, nie zarzucam, setkami, meili, sm-ami, z prozbami, blaganiem itd.., choć zdążyło się że zostało to odebrane że nie zależało mi na znajomości...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzyło się, na początku cuckoldowej drogi. Telefony także w nocy, kilkadziesiąt na dobę! Błaganie byśmy we 2 poszli do kina, na kolację, itd., itp. Chciałam delikatnie, ale nie trafiało. :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pytania, jak sobie poradzić z takimi napastliwymi osobami, ją zmieniłem nr. Tel.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie co prawda nie w temacie zdrady ale jednak pewna dziewczyna prawie rok nie dawała spokoju a co ciekawe było to już na studiach i nigdy nie byliśmy parą. Laska tak sobie wkręciła korbę że nie miałem wyjścia, żadne prośby i rozmowy nie pomagały a cała sprawa zakończyła się zgłoszeniem do prokuratury. Pani została wezwana na przesłuchanie i chyba dopiero to pozwoliło jej się opamiętać bo już potem nigdy więcej się nie odezwała a z 40 sms dziennie i kilka telefonów to był standard.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z takimi osobami delikatnie się nie da, delikatność odbierają jako nadzieję że może jednak..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Błaganie byśmy we 2 poszli do kina, na kolację, itd., itp. Chciałam delikatnie, ale nie trafiało.

Nawet pamiętam jak o tym pisałaś. Nic dobrego takie rozstanie, bo pozostawia ogromny niesmak i może zniechęcić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

( My) Nie ma reguły przy takich trudnych sprawach, zawsze jest nieprzyjemnie. Sama ( Ona) miała podobną sytuację, z groźbami włącznie i podobnie jak Jurytsa napisał skończyło się w prokuraturze - skutecznie na tyle że tamat się zamknął. Generalnie w bardziej miękkich sprawach, nazywamy rzeczy po imieniu stanowczo a jak nie pomaga to ignorujemy, nie reagujemy w żaden sposób, nie okazujemy troski i zainteresowania Jeśli juz robi się z tego solidne groźenie to zdecydowanie polecamy zbierać sms-y i e-maile ( wraz z IP), nagrywać rozmowy i na policję, ze stanowczym stwierdzeniem "obawiam się o swoje życie, grożono mi, prześladuje mnie..." to są juz stwierdzenia podchodzące pod paragraf.. Nie uciekalibyśmy jeżeli ktoś po miękkiej odmowie nadal waruje pod drzwiami i jest nieobliczalny...tylko kierunek policja, prokuratura - nic na własna rękę bo się pogorszy. Takie jest nasze zdanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy zdarzyło Wam się nieprzyjemne rozstanie z Kochankiem lub Hot Wife?

Mam na myśli róznego rodzaju napastliwość, narzucanie się, a może nawet szantaż i groźby?

Jeśli tak, to jak sobie z tym poradziliście?

Zapraszam do rozmowy :)

Bywało nieprzyjemnie, ale aż tak ( groźby , sznataż), to chyba nie.

Co ciekawe, zdarzyło mi się również, kiedy to pan zdecydował, że to koniec.

Dziwnie się czułam....

Ale oczywiście, uszanowałam.

Zresztą, pisałam o tym już na forum.

Z tym samym panem zdarzyło mi się to bodajże 7 razy.

I wciąż wracał ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Siegam pamiecią wstecz czy tak przydarzyło mnie się coś takiego

Illa a Ty miałaś taką sytuacje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...