Skocz do zawartości
illa

Założenie prezerwatywy przez... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też nie chciał bym przerywać zabawy z hotką i chciałbym, żeby to rogacz zakładał mi gumę, gdy ja bym ją pieścił.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
to pani illa, ja mam wlasnie taki odwrotne przezycie...

jezeli moge... to wspominam na pare razy jak bylem z moja pierwsza dziewczyna... miala swojego kumpela, ktory byl u nas w domu chyba co dzien.. no i... on zawsze kochal sie z moja dziewczyna a potem moglem dopiera ja i ja wlasnie pare razy musialem wlozyc kondoma.. jak mowili, ze by mi to troche zwiekszylo penisa a ze czasami niezaslugowalem na to by kochac sie z nia bez.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I mnie jako rogaczce zdarzyło się zakładać własnemu Męzowi prezerwatywę,a potem wprowadzać penisa w Nią ... Co fantastycznego i niezwyklepodniecającego. Taka sytuacja bardzo mnie nakręcała. Do czasu, ażznaleźliśmy taką Kochankę dla Janka, z którą moze kochać się bezzabezpieczenia :D Wtedy czasem zakładam Mu prezerwatywę tylko po to, byon w chwilę później sam ją ściągnął na moich oczach i z szelmowskimtriumfującym uśmiechemzdobywał Jej wilgotne przestrzenie nagim członkiem. To już nie jesttylko nakrecające. To doprowadza mnie do szaleństwa zmysłów i niemalmentalnego orgazmu! Oczywiście zawsze posłusznie czyszczę wszystko, niekiedy do spółki z Jej rogaczem.

Poproszę o instrukcję :P:D 

Instrukcja pewnie już od czasu tego postu odebrana i przerobiona tysiąc razy, ale bardzo chętnie wspólnie z Toba założyłabym tak prezerwatywę jakimś panom na zlocie ;) Fakt, smak może nieszczególny, ale zachwyt w oczach faceta bezcenny :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako forma dodatkowego upokorzenia mnie- bardzo chętnie :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem kiedyś rogaczowi takie zadanie.

Pierwszy raz spotkałem się z małżeństwem na kawie.

Porozmawialiśmy.

Po wypiciu kawy dałem ich dłuższą chwilę na zastanowienie się (pierwszy raz dużo do myślenia)- wyszedłem porozmawiać przez telefon.

Oni się zgodzili.

W związku z tym, że nie mieli takich przygód, postanowiłem im zobrazować to na miejscu.

Zaprosiłem ich do samochodu.

Hotkę zaprosiłem na tył samochodu, rogacz siedział z przodu.

Powoli rozkręcałem kobietę, najpierw rozmową, odpowiednimi akcentami.

Potem dotyk, pieszczoty itp.

Poprosiłem aby zdjęła majtki, zrobiła to. Były oczywiście wilgotne.

Dałem je rogaczowi.

Powiedziałem hotce aby wyjęła mojego penisa.

Zrobiła to. Pieściła mnie ręką.

Usiadła okrakiem na mnie.

Podniosłem ją wyżej bo chciałem sięgnąć aby ją polizać ale okazało się to trudne.

Miałem prezerwatywę ale ciężko mi było po nią sięgnąć.

Kobieta też o tym pamiętała i miała kilka w torebce.

Rogacz dostał zadanie aby wyjąć i otworzyć.

Dłonie miałem zajęte jej piersiami, ciężo mi było ściągać kobietę z siebie, zsunąłem się niżej i powiedziałem do rogacza.

-załóż mi prezerwatywę.

Nie widziałem tego, ale czułem że robi to bardzo nieporadnie, starając się nie dotykać mojego penisa.

Jak już dał radę to zrobić, powiedziałem mu aby go w nią włożył.

Zobaczyłem że chwyta swoją żonę za miednicę i stara się nacelować. W końcu chwycił mojego penisa i nacelował na dziurkę.

Dałem mu chwilę popatrzyć (później okazało się że był tak podjarany że spuścił się bardzo szybko) a potem kazałem wyjść i lustrować okolicę.

Przy takich akcjach na parkingu trzeba uważać aby nie mieć jako kibiców policji.

Ciężko powiedzieć im: - panowie jeszcze chwileczkę, rozproszyliście kobietę i nie może dojść...

Rogacz nadaje się świetnie na "czujkę".

Polecam takie zabezpieczenie "akcji".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...