Skocz do zawartości
illa

Założenie prezerwatywy przez... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie lubię się kochać w prezerwatywie...

To znacznie mniej niż połowa przyjemności.

Ale cóż, w przypadku cuckold... nie ma innego wyjścia, chyba że kochanek bardzo pewny...

Zresztą ten temat już był.

Nawiązując do głównego wątku jako rogacza kochanek w bezpośrednim kontakcie w żadnej foprmie mnie wogóle nie kręci, może z tego powodu że jestem zadeklarowanym hetero i taka zabawa naruszyłaby zbyt mocno moje granice...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli kochankowi nie przeszkadza taka akcja a Hotka mialaby z tego jakas jazde to czemu by nie ? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się marzy coś takiego, ale chwilowo niewykonalne, bo moja Pani spotyka się sama z kochankami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm osobiście wole jak kochanek nie ma założonej gumki ale sam fakt nakładania gumki strasznie by mnie podniecil

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie bardziej podniecająca byłaby sytuacja kiedy to początkowo Żona zakłada prezerwatywę Kochankowi ale ja zdejmuję ją z jego męskości ostatecznie decydując , że to zbliżenie nastąpi bez gumki . A Żona posłusznie akceptuje moją decyzję wiedząc to zwielokrotni jej rozkosz kiedy nagi penis Kochanka wypełni jej wnętrze i na koniec pozwoli na pozostawienie nasienia Kochanka w jej pochwie....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki mi ostatnio pomysł do głowy przyszedł, by prezerwatywę Kochankowi założył Rogacz.Ktoś coś takiego przerabiał?Co myśli o takim pomyśle Kochanek, a co Rogacz?Oczywiście Panie zapraszam również do dyskusji :)

Ktoś przerabiał, za pierwszym razem. Kochanek domyślił się, że na za wiele nie może sobie pozwolić. Ale pieszczoty stawały się coraz gorętsze i ostrzejsze. Mojego partnera podnieciłoby, gdybym przejęła inicjatywę i ubrała kochanka, ale słusznie sądził, że się na to nie zdecyduję. Więc w kluczowym momencie sprawnie założył mu gumkę - zachęcając mnie w ten sposób i pokazując naocznie pełną akceptację. Nie było w tym nic poniżającego, myślę, że raczej czuł się w tym momencie panem sytuacji. Kochanek nie protestował, jak rozumiem nie miał nic przeciwko. Zresztą poszło to tak sprawnie, że ani na moment nie przerwali naszej zabawy. Z drugiej strony - zarówno przed opisaną sytuacją, jak i po, mój ukochany podkreślał, że dotykać obcego faceta chciałby wyłącznie przez ściankę mojej pochwy... Podniecająca w zakładaniu gumki może być nieuchronność tego, co się następnie wydarzy...
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc w kluczowym momencie sprawnie założył mu gumkę - zachęcając mnie w ten sposób i pokazując naocznie pełną akceptację. Nie było w tym nic poniżającego, myślę, że raczej czuł się w tym momencie panem sytuacji.

OK. To rozumiem i mógłbym zakceptować :)

Jako element przyzwolenia na dalsze działanie, bardziej niż część zabawy erotycznej.

No ale aby tak było to musi być spontaniczne - jak u was

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzyło się.

Jak byłem zajęty hotką to rogacz dostawał różne zadania.

Czy to założyć mi prezerwatywę, a to przygotować jej pupę palcami do penetracji analnej.

Takie czynne uczestnictwo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...