Skocz do zawartości
illa

Założenie prezerwatywy przez... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Taki mi ostatnio pomysł do głowy przyszedł, by prezerwatywę Kochankowi założył Rogacz.

Ktoś coś takiego przerabiał?

Co myśli o takim pomyśle Kochanek, a co Rogacz?

Oczywiście Panie zapraszam również do dyskusji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
:) no ja osobiście nie czuję takiej sytuacji ale jak ktoś lubi ostrzej to sądzę że pomysł jako zadanie dla rogacza może być ciekawy i wpływać na rogacza stymulująco.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój by mnie puknął w czoło.

A co na założenie ustami Kochankowi przez Hotkę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ja też bym puknął w czoło i wiem że to nie dla mnie ale jestem w stanie wyobrazić sobie że to może kogoś podniecać. Co do zakładania ustami to jak dla mnie tylko sprawa Hotki i Kochanka, jest to element ich zabawy i raczej nie starał bym się na to wpływać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co na założenie ustami Kochankowi przez Hotkę?

Poproszę o instrukcję :P:D

jestem w stanie wyobrazić sobie że to może kogoś podniecać

No właśnie o to mi chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam, chętnie bym sorobowal takiej zabawy..., jest to jakąś nieśmiała fantazja, chce się sprawdzić w takiej sytuacji, poczuć to, czuć ta satysfakcje Hotki, "sam nie dostaniesz, ale jego musisz przygotować."...

Zauważyłem że podnieca mnie sytuacja gdzie muszę posprzątać po nich..., porozrzucane prezerwatywy, chusteczki higieniczne, itd...

Jaki bylem rozczarowany jak na pierwszym spotkaniu kochanek "posprzatal po sobie"...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie próbowalismy ;), i szczerze mówiąc jakoś tego nie widzę....

Co do zakaładania kondomu ustami, próbowałam kilka razy z Alexem, ale smak potem w ustach - okropny, wolałabym już tego nie powtarzać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co bull biedak rąk nie ma.Inwalida?

A tak na poważnie to bardziej podniecające by było jakby wsadził bez kondoma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illo, nie wiem jak można dać instrukcje słowne - to trzeba pokazać! :redevil:

Fakt, smak nie bardzo. ;)

Mag, byłoby, ale do tego trzeba byłoby mieć wielkie zaufanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, ja tylko fantazjuję o klimatach cuckold, ale gdyby udało mi się wprowadzić to w życie, to pomysł z kondomem wydaje się rewelacyjny...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...