Skocz do zawartości
illa

Gdy nie lubimy ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w życiu realnym tak i w wirtualnej "rzeczywistości" zdarza nam się kogoś nie lubić.

Jak wtedy postępujecie? Ignorujecie? Jesteście uprzejmi mimo wszystko? Wyzłośliwiacie się? A może staracie się zdobyć "przychylność" nie-ulubieńca?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem się z kimś nie zgadzam, ale nie rozpamiętuję. Bo po co? Przecież nie musimy być identyczni. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, nie chodzi mi o nie zgadzanie się z rozmówcą, mogę miec swoje i go szalenie lubić.

Chodzi mi o nielubienie, brak sympatii do konkretnej wirtualnej osoby.

A to z czego owo nielubienie wynika jest w tym wypadku drugorzędne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takiej sutuacji raczej się nie wyzłośliwiam, ale również kontaktu na siłę nie szukam jest mi to wtedy obojętne poprostu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie pamiętam osoby, której zdecydowanie nie lubię. Może czasem ktoś mnie wkurzy i przez moment mam takie uczucia, ale przechodzi mi szybko. Może czasem ktoś nie wzbudził mej sympatii, jednak jakoś tego w sobie nie pielęgnuję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj ja tak mam, jestem strasznym obserwatorem i zdarza się że kogoś od startu nie trawię i ten ktoś czuje to od razu bo taki mam charakter ciężki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj ja tak mam, jestem strasznym obserwatorem i zdarza się że kogoś od startu nie trawię i ten ktoś czuje to od razu bo taki mam charakter ciężki.

Chyba też tak mam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Unikam, żeby sobie nie psuć humoru.

Jeśli się nie da, staram się ignorować.

Jeśli się nie da- potrafię być jadowita ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...