Skocz do zawartości
benybeny11

Fotki z napisami.

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo lubię takie historyjki, wybieram sobie najlepsze i zapisuje.

Wrzucam cos od siebie z forum angielskojęzycznego

post-6091-0-38479400-1356626679_thumb.jpg

post-6091-0-30797400-1356626682_thumb.jpg

post-6091-0-12134500-1356626685_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.Kondomy? Co sprawiło, że myślisz, że używamy kondomów? Nie, on ich nie lubi. Pigułki? Nie. Nie powinieneś sądzić, że je biorę. Nie używamy antykoncepcji. Jeśli to się wydarzy, trudno.

Oooooch nie chcesz abym miała spuchnięty brzuszek? Mówiłam Ci, że jestem jego. W każdym calu. Jesteś zszokowany? Pogódź się z tym.

Słabe to moje tłumaczenie, ale mniej więcej wiadomo o co chodzi ;).

Kwintesencja prawdziwego ultimate :)

znów wymiękam

:poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1a. Znasz swoje miejscie prawda męska dziwko... Tak jest, tylko stopy dla takich frajerów jak Ty.

1bOstatniej nocy mój chłopak zostawił dla Ciebie prezent rogaczyku... Bierz się za lizanie...

1c. Aaaaah... Jesteś dużo większy niż mój mąż. Pieprzysz mnie tak mocno Jimmy, teraz już nie czują w sobie jego penisa... Sprawiłeś, że stał się dla mnie kompletnie bezużyteczny.

post-2025-0-09426100-1356641846_thumb.jpg

post-2025-0-05791200-1356641852_thumb.jpg

post-2025-0-57882100-1356641943_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham czuć Twój Ciepły oddech na mojej twarzy, całuj mnie kochanie. Twój uścisk jest taki silny, to uczucie przebywania w objęciach prawdziwego faceta jest takie inne. Pieprz mnie kochanie, podczas gdy mój mąż mnie adoruje. Może zobaczyć moje ciało, więc nie będzie narzekał, a jeśli tak, to już nigdy więcej tego nie zobaczy,. Adoruj moje stopy i patrz jak Twoja żona dochodzi na prawdziwym kutasie

post-2025-0-15801800-1370102990_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Syndrom2

ŚWIETNE TO MAŁO POWIEDZIANE.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ŚWIETNE TO MAŁO POWIEDZIANE.

NIE UŻYWAJ Caps Locka pisząc posty na tym Forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...