Skocz do zawartości
Zouza

Najmniej lubiana, bądź zupełnie nielubiana pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Kira

T kłoda normalnie mnie zainteresowała, bo naturalne jest to ze jest współpraca z partnerem, wiec ja tego nie rozumiem :lach:

Nie lubię pozycji z nogami na ramionach u faceta

jeżdżca ale tego, co facet kontroluje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak w trakcie seksu czuję, że jakaś pozycja mi bardzo nie pasuje to bez zastanowienia, po prostu ją zmieniam

Czyli jednak jakieś Ci nie odpowiadają, ha!

Hmm no tak jak robią to tygryski :) na youtube jest sporo filmików o seksie zwierzątek, a najbardziej mi się podoba jak tygrysek pani tygryskowej czochra karczka :) :) :)

O rany! To ja z moim fryzjerem uprawiałam seks dziesiątki razy, nawet o tym nie wiedząc!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

T kłoda normalnie mnie zainteresowała, bo naturalne jest to ze jest współpraca z partnerem, wiec ja tego nie rozumiem :lach:

Ja też tego skumać nie mogę. Jeśli nie ma się ochoty na seks to się go nie uprawia. Ta "kłoda" to mi się kojarzy z seksem dla świętego spokoju jak np. mąż wraca zajebiście pijany i mu się (przepraszam) jebać chce i jak mu nie da to ją zabije. Ale takiego to najpierw ja bym zabiła. Więc skąd ta kłoda to ja nie wiem.

czochra karczka

Kreator, z tygryskiem skumałam, ale to czochranie karczka mnie rozbawiło :D

Zuza, bywa, że czasem coś mi nie odpowiada, ale nie mam konkretnej pozycji, której nie lubię.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

A kłoda na jeżdzca też jest :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię jeźdźca na dwa sposoby. Jak ja nadaję rytm, tempo i siłę oraz jak facet mnie przytrzymuje i właśnie rżnie w tej pozycji ile ma tylko siły i na ile ma możliwość ruchu.

Natomiast w żadnej z nich nie mam nic wspólnego z kłodą :D

... mam nadzieję, że ktoś moje słowa potwierdzi :D :D :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszko ją twoje słowa potwierdzam, nie ma miejsca na kłody w żadnej pozycji, tylko dany partner jest mniej lub więcej aktywny...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie onieśmieliło Zuzy potwierdzenie, że w seksie nie jestem kłodą :D

Uległy, grunt to się dobrze dobrać, wtedy można realizować swoje pragnienia i miejsca na kłodowanie nie ma :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie onieśmieliło Zuzy potwierdzenie, że w seksie nie jestem kłodą :D

Uległy, grunt to się dobrze dobrać, wtedy można realizować swoje pragnienia i miejsca na kłodowanie nie ma :)

20 lat temu mi to imponowalo, nieśmiała, delikatna,... Tylko że poszliśmy dalej......, dziś nasze relacje intymne to ruina, i choć czasem prubuje coś zrobić to jednak szybko ochota mi przechodzi ...

Nie rozumiem, i już nie staram się zrozumieć..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...