Skocz do zawartości
Zouza

Najmniej lubiana, bądź zupełnie nielubiana pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

No jak to co? Jeśli szybciej lub wolniej ruszam biodrami, to facet się dostosowuje zazwyczaj. Chociaż jeden Kochanek mnie prosi, żebym się w ogóle nie ruszała. Ciężko mi to przychodzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na stojąco przodem - nielubiana. Zgadzam się z jednym z przedmówców - i nie wyobrażam sobie, żeby mogło to być wygodne w miejscach publicznych.

Na stojąco przodem gdy unoszę partnerkę na rękach - to co innego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreatorze, Ty możesz lubić, ktoś inny nie. Może powiedz jakiej nie lubisz, to się wszyscy pośmiejemy? ;)

Nie pośmiejemy się bo robię to co lubię. W seksie jestem despotą (zresztą w życiu też to określenie pasuje do mnie) i szczerze powiedziawszy nawet nie mam tej świadomości co mi nie pasuje bo to ja decyduję co i jak nie dając wyboru partnerce.

Na pieska kobieta ma duże pole manewru - słabsze lub mocniejsze ruchy bioder, narzucenie tempa.

Jak kobieta zaczyna wprowadzać coś swojego to niestety pozostaje tylko i wyłącznie pozycja na tygryska :lach:

A gdybym miał wybierać wśród najmniej lubianych pozycji przeze mnie to chyba wybrałbym pozycję na jeźdźca, bo daje zbyt dużo swobody kobiecie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To Ci wyjaśnię. Na pieska kobieta ma duże pole manewru - słabsze lub mocniejsze ruchy bioder, narzucenie tempa.

Nie ma co jak zuzopedia... :-D

Zuza każda pozycja może przynieść sporo doznań, ale musi być "współpraca" jeśli mam przed sobą klode to najbardziej wyszukana pozycja może być bee

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pośmiejemy się bo robię to co lubię.

Ale to jeszcze nie znaczy, że kogoś to, co lubisz, a czego nie, nie ubawi do łez. Może więc jednak się pośmiejemy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ja nie mam nielubianych pozycji :) Po pierwsze upodobania się zmieniają w zależności od nastroju i stopnia "napalenia", a po drugie jak w trakcie seksu czuję, że jakaś pozycja mi bardzo nie pasuje to bez zastanowienia, po prostu ją zmieniam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze skoro tak to lubię właśnie pozycję od przodu na stojąco i tak samo tylko że w poziomie również no i chyba najbardziej ulubiona to tygrysek :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz opisać tę pozycję "tygrysek"? Nie mam pojęcia jak ona wygląda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam każdą w której czuję podniecenie partnerki, natomiast każda pzycja uprawiana w ciemności to dla mnie porażka, dochodzę wtedy tylko gdy ostro biorę partnerkę lub gdy słyszę jej głośne jęki w pozostałych przypadkach zwis gwarantowany, no chyba że partnerka ostro zabawia się moim sprzętem to flaczek nie grozi :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm no tak jak robią to tygryski :) na youtube jest sporo filmików o seksie zwierzątek, a najbardziej mi się podoba jak tygrysek pani tygryskowej czochra karczka :):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...