Skocz do zawartości
Zouza

Najmniej lubiana, bądź zupełnie nielubiana pozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Uzasadnijcie dlaczego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ciężko by się zdecydować na wybranie jednej jakiejś znienawidzonej pozycji

bo cały akt seksualny jest przecież czymś wspaniałym :)

ale oczywiście istnieją pozycje trudne i niewygodne których zazwyczaj nie wykonuje się

zbyt długo i trudno w nich o osiągnięcie orgazmu przez którąś ze stron

dla mnie do takich należy na przyklad ta

gdzie kobieta leży na plecach partner na niej ale odwrócony stopami do jej twarzy

tak zwane od stóp do głów

jak powiedziałem w każdej jest miło ale tu ciężko o osiągnięcie pełni doznań a

i również jakoś nie lubie patrzeć cały czas w stopy kochanki :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na stojąco przodem - cholernie trudno wszystko zgrać, wymagany jest podobny wzrost. Na stojąco przodem to tylko lodzik :)

Na stojąco tyłem to już inna bajka, partnerka może się ładnie wypiąć. Najfajniejsza dla mnie chyba pozycja to na pieska :) Wypięta pupa działa na mnie jak czerwona płachta na byka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie przepadam za pozycją "na jeźdźca". Podnieca mnie w seksie bycie uległą, a ta pozycja, w dowolnych wersjach, powoduje u mnie przełączenie się na dominację. Potrafię wtedy bezwiednie strzelić tu i ówdzie. ;)

Nie czuję się też komfortowo w pozycjach wymagających podnoszenia mnie. Cóż, mam dobrze ponad 170 cm. i nie ważę 40 kg. Ale nawet gdybym ważyła 40 kg., to nie byłoby to szczególnie ciekawe dla mnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na stojąco przodem - cholernie trudno wszystko zgrać, wymagany jest podobny wzrost. Na stojąco przodem to tylko lodzik :)

No czegoś takiego to nie słyszałem w życiu :lach: seks to nie granie to ciężka harówa :uwaga: . A co wzrost ma do tej pozycji? sądzę że jedyną przeszkodą w tej pozycji to może być zbyt duży brzuszek u partnerów, hmm no i pewnie zbyt króciutki - no ten - ptaszek :lach:. Tak wogóle to jest to jedna z najlepszych pozycji w miejscach publicznych, no i z tego co wiem to przynajmniej część kobiet sobie chwali tą pozycję bo mają dodatkową stymulację łechtaczki, bezpośredni kontakt z partnerem również i wzrokowy a na pieska to może sobie ewentualnie podziwiać widoki no i znajdować np. pająki :-o
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha, a w pozycji klasycznej pęknięcia na suficie....

Trudno zdecydować jaką pozycja jest najmniej lubiana, czy też nie lubiana, bo raczej kochamy sie w pozycjach które przynoszą nam najwięcej przyjemności, ale idąc tym tropem man pewne niezbyt miłe doświadczenia z pewnymi pozycjami, gdzie to raczej nie pozycja była przyczyną rozczarowania, pozycja na pieska kojazy mi sie z kloda...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kreatorze, Ty możesz lubić, ktoś inny nie. Może powiedz jakiej nie lubisz, to się wszyscy pośmiejemy? ;)

Może poszukam pająków, bo na pieska to moja jedna z ulubionych pozycji, umożliwiająca penetrację obu dziurek w dodatku. A może to przekracza Twą wyobraźnię?

Uległy, jeśli pozycja na pieska kojarzy Ci się z kłodą, toś niewinny jak lelija lub leniwe partnerki miałeś. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem niewinny i nieśmiały, mówię o tym cały czas... :-D

Leniwe....szczegulnie jedna taka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To Ci wyjaśnię. Na pieska kobieta ma duże pole manewru - słabsze lub mocniejsze ruchy bioder, narzucenie tempa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek baczek

Zouza co rozumiesz ze kobieta na pieska moze nadac tempa?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...