Skocz do zawartości
Muszka

Brunetka czy Blondynka?

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Brunetka czy Blondynka?

• Brunetka
      75
    • Blondynka
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dla mnie osobiście kolor włosów to sprawa drugorządna. Niech pomyślę....hmm...na tę chwilę jakoś blondynka..ale jutro może wpadnie mi do głowy inna opcja :)

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie preferuję blondynki, ale w praktyce, najfajniejsze dziewczyny jakie spotykam w realu to brunetki (i szatynki) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja zaznaczylem ze brunetka a to dlatego ze uwielbiam opalone cialo i sniada cere. A to wlasnie brunetki maja taki typ urody. Sam kolor wlosow nie ma dla mnie zadnego znaczenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem rozczarowana ankietą. :bring:

Jako Rudzielec, czuję się dyskryminowana :obrazony:

;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłem brunetka, dodam jeszcze, typ polinezyjski, ale tak naprawdę ważniejsza dla mnie jest ich długość i gęstość np. zaplecione w piękny długi warkocz jak u Julii Pietruchy, albo piękne długie proste opadające, aż po kształtną pupę. :redevil: Dla mnie długie włosy, są atrybutem kobiecości. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako Rudzielec, czuję się dyskryminowana :obrazony:

Ginger, tu nie ma co ankietować, Rude lubią wszyscy :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rogacz34

Moja żona jest blondynka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie brunetki,szatynki...idealana...Julia Pogrebińska...mam nawet badzo podobną sasiadke...tylko ten sąsiad cholernie zazdrosny i patrzy na mnie krzywo :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie brunetki,szatynki...

A blondynka w awatarze... Cóż za brak konsekwencji ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...