Skocz do zawartości
uległy†

fantazje, a real...

Rekomendowane odpowiedzi

Uległy, dla większości społeczeństwa cuckold i swing to jest chora wyobraźnia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, dla większości społeczeństwa cuckold i swing to jest chora wyobraźnia.

dla wiekszości ludzi pewnie mam chorą wyobrażnie, nie muszę mowić gdzie to mam.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla wiekszości ludzi pewnie mam chorą wyobrażnie, nie muszę mowić gdzie to mam.....

ulegly, ale te granice są płynne. Dlaczego niby pociąg kobiety do starszego 25 lat faceta OBCEGO dla niej genetycznie ma być patologią a udostępnianie swojej żony innemu facetowi i spijanie do tego jego spermy - nie?

Jesteśmy na forum cuckold...

A odpowiadając na twoje pytanie z początku wątku, fantazjowanie wskazane jest jak najbardziej, bo pobudza do działania, a dopiero jak spróbujemy, wiemy czy to było to, czego szukaliśmy, czy trzeba szukać dalej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego niby pociąg kobiety do starszego 25 lat faceta OBCEGO dla niej genetycznie ma być patologią a udostępnianie swojej żony innemu facetowi i spijanie do tego jego spermy - nie?

obcego genetycznie, ale w rodzinie...

dla mnie do jest nie normalne, ale jeśli są takie układy (a zakładam że są) i wszystkim to odpowiada, to niech się bawią..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy ja to mówiłem?? napewno nie!!!

no napisałeś, że "to z teściem to patologia". Nieważne.

Wyraziłem swoje zdanie. Dla mnie oczywiste jest, że są fantazje, których nie można spełnić i choćby dlatego fajnie jest czasem pofantazjować ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poprawiłem się, zle odczytałem twój post

kiedyś pytałem co już jest zboczeniem, a co jeszcze nie, co jest normalne a co chorobą...

nie raz seksuolodzy wypowiadali się, że jeśli swoim zachowaniem nie krzywdzimy innych, to nie ma zboczenia.

jednak dla mnie kontakty seksualne w rodzinie, (siostra, teściowa, matka i niedaj Bóg córka) sa niedopuszczalne, nawet nie moge sobie wyobrazic bym mógł fantazjować na ten temat...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem tak, ludzie robią takie dziwactwa że większość w ogóle by na to nie wpadła a o fantazjowaniu na ten temat nie wspomnę ale im to odpowiada i przechodzą nad tym do porządku dziennego więc sami sterują swoimi granicami. Dla tego spełnić można wszystkie fantazje ale nie wszystkie w danym momencie i z danym partnerem bo tego muszą chcieć obie strony.

Myślę Zuza że gwałt też da się ustawić tak żebyś jednocześnie czuła się zgwałcona i bezpieczna. Myślę że jeżeli Muszka chciała by czegoś takiego to doszło by do rozmowy efektem której było by stwierdzenie że oki ja jej ten gwałt "nagram" i niech jest tego świadoma ale nie dowie się kiedy i gdzie a jedynie może być pewna że będę w pobliżu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jury, to tylko fantazja, nie chcę jej spełniać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciąg dalszy weekendowych "odkrywek" ;)

Fajny temat i jestem bardzo ciekawa Waszego zdania. Każdy z nas ma wiele fantazji. Wiele z nich udaje się nam zrealizować, inne czekają w "poczekalni" na właściwą osobę lub właściwy moment, ale też może macie fantazje, których  ......

Cóż, są fantazje możliwe do spełnienia i takie, o których wiem i chcę(!!!!!!!!), by pozostały w sferze fantazji. Nie wszystko trzeba realizować!

z którym całkowicie się zgadzam. Jak to u Was wygląda?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...