Skocz do zawartości
uległy†

fantazje, a real...

Rekomendowane odpowiedzi

U nas te rozbieżności widoczne były zwłaszcza w sferze bezpiecznego seksu. Żona w rozmowach z kochankami często fantazjowała o spuszczaniu się do środka, łykaniu spermy i innych tego typu zachowaniach i bardzo ją to nakręcało, ale w realu NIGDY (poza jednym razem z pierwszym z kochanków) nie pozwoliła sobie na seks bez gumki czy to by kochanej skończył w jej ustach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, są fantazje możliwe do spełnienia i takie, o których wiem i chcę(!!!!!!!!), by pozostały w sferze fantazji. Nie wszystko trzeba realizować!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, są fantazje możliwe do spełnienia i takie, o których wiem i chcę(!!!!!!!!), by pozostały w sferze fantazji. Nie wszystko trzeba realizować!

Dokładnie tak, nic na siłę....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się wydaje, że może nie od razu ale w pewnym zakresie czasowym można i da się spełnić wszystkie fantazje dwóch stron bo człowiek się oswaja z tym co zostało powiedziane, ja tylko czasem się zastanawiam czy następna fantazja będzie ostrzejsza czy po prostu inna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jury, ja mam fantazje, których spełnić po prostu nie chcę!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jury, ja mam fantazje, których spełnić po prostu nie chcę!!!

Zuza, ale fantazjujemy, o tym co nas kręci..., chodzi tylko o to by swoją fantazją (realizacją) nie krzywdzić innych...

Swoją droga, ciekaw jestem jaka to fantazja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />Zuza, ale fantazjujemy, o tym co nas kręci..., chodzi tylko o to by swoją fantazją (realizacją) nie krzywdzić innych...<br /><br />

Ale są też fantazje, którymi moglibyśmy skrzywdzić siebie. I owszem, jako fantazja są podniecające, realizacja mogłaby być traumatyczna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może to jest tak że skoro fantazjuję to znaczy że chcę a jak mam wątpliwości co do realizacji to po prostu ciekawość ? jak uważacie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jednak uważam, że skoro fantazjujemy,- to to nas podnieca. Fantazja rodzi się po zobaczeniu-przeczytaniu jakiejś sceny, potem nasza głowa ją jeszcze ukwieci, możemy jednak czuć rozczarowanie, że przy realizacji nie było tak pięknie jak w naszej głowie, lub też odwrotnie.....

mam kilka dość "ostrych, nietypowych," fantazji, jednak jeśli są jakieś obawy, to o osobę z którą moge je realizować, po pierwsze dla tej osoby mogą być zbyt ostre, wzęcz drastyczne, po drugie zaufać takiej osobie, by wpuścic ją tak daleko w swoje intymne "zakamarki", ale też by ta osoba nie przekroczyła jakichś moich granic, by czuć się bezpiecznie.

Ale są też fantazje, którymi moglibyśmy skrzywdzić siebie. I owszem, jako fantazja są podniecające, realizacja mogłaby być traumatyczna.

Przecież jeśli realizacja fantazji nam się nie spodoba możemy ją przerwać, dlaczego ma u nas wywoływać traume?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież jeśli realizacja fantazji nam się nie spodoba możemy ją przerwać, dlaczego ma u nas wywoływać traume?

Myślę, że dość łatwo wyobrazić sobie sytuację, z której ciężko się wycofać i która może mieć trwałe i bolesne (nie w sensie fizycznym) konsekwencje. Kilka takich spraw jest nawet opisanych na forum. To rzeczy z cyklu "śliskie" nawet jak na to forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...