Skocz do zawartości
Eugeniusz

Fantazja a i pewno scenariusz spotkania

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką fantazję, która zgadza się z fantazjami mojej Pani.

Pani z kochankiem umawia się na kawie. Moja Pani jest ubrana w białą, elegancką koszulę, spódniczkę za kolana jeśli będzie ciepło to w szpileczki a jeśli będzie pogoda, która na to pozwoli to od razu w wysokie kozaczki na szpilce. Jeśli będzie chłodno to na zewnątrz będzie miała na sobieswój zajebisty skórzany płaszczyk i skórzane rękawiczki, Jeśli nie to będzie ubrana jak "do biura". Tam bardziej rozmawiają prowokując się wzajemnie. Czasami jedno drugie delikanie gdzie niby przypadkiem dotknie. Później jego samochodem przyjadą do nas gdzie będę już czekał. Przygotuję jakieś wino i co tam sobie ustalimy. Po wejściu do domu jeśli będzie taka potrzeba to załóżę mojej pani kozaczki i rękawiczki i usiądziemy przy winie, Właściwie to Wy usiądziecie, bo ja będę musiał wylizać buty mojej Pani. W tym czasie pewno zaczniecie się całować. A co dalej to czas pokaże. Generalnie zasada najważniejsza to to, że polecenia i rozkazy wydaje mi Pani chyba, że Ona zarządzi inaczej i ja robię to czego Ona sobie zażyczy. Jeśli Pani sobie zażyczy a tak będzie napewno będziemy ją ujeżdżać na dwa baty, w dwie dziurki i na wszystkie możliwe sposoby, bo o tym właśnie marzy. Chciałbym żeby była wciąż w kozaczkach, rękawiczkach i pończochach. Chyba, że ona zarządzi inaczej. Podobaloby mi się gdyby kochanek skończył albo na jej butach albo na rękawiczkach ale to już ona będzie tym kierować.

Jeśli znajdą się chętni do spełnienia tej fantazji to zapraszam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... Tego się obawiałem, że ciężko będzie z chętnymi na takie spotkanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eugeniuszu, bo ogłoszenia i propozycje, to w odpowiednim dziale. ;) Tu nie składamy propozycji, dzielimy się fantazjami. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłoszenie dałem już w odpowiednim dziale a tutaj zamieściłem fantazję i scenariusz żeby zachęcić potencjalnych chętnych ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

macie konkretny plan i wizję, także chętnych do pomocy przy realizacji nie powinno brakować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antico

Super fantazja, nie pasuje mi jednak, zebys mogl dostapic zaszczytu posuwania swojej Pani. Moze na twoje miejsce Pani zaprosi drugiego kochanka? ;) Ty bedziesz mogl jedynie popatrzec i posprzatac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani postawiła jako warunek to, że będę uczestniczył w zabawie tak jak ona sobie zażyczy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadko mnie ostatnio cieszy rogaczenie, ale!!!

Mnie mocno podnieca laska - twoja partnerka w takim stroju. Ja często nawet proponuje partnerkom, by na "randkę" ze mną ubierały kozaczki. Zakurwiście mnie kręcą. Podobnie reszta twojego opisu ubioru. Tylko jeden mankament - szkoda, że ciebie (a dla mnie to ważne) podnieca widzę biały kolor (choć może się mylę?)

Generalnie, ja podczas zabaw tego typu jak się decyduję nie lubię jak się rogaczony coś wtrąca, przeszkadza itp. Lubię mieć prosto - ja szmacę jego "społecznie odbieraną za dobrą i grzeczną kobietę" a on obserwuje do czego jego partnerka potrafi być zdolna.

Co do twojego scenariusza.

Podoba mi się nawet. Powiem więcej.

Że nawet fajnie by było jakbyś zrobił więcej rzeczy. Tzn. DLA PRZYKŁADU - podczas gdy będziemy jeść kolację to podchodził co jakiś czas do partnerki z pytaniem, czy czegoś jej nie potrzeba. A ta by ci dała swoje majtki i powiedziała, byś się nimi zaopiekował, bo dziś nie będzie ich potrzebować

By w miejscówce, gdzie dojdzie do akcji... Abyś dla dobrego pieprzenia rozebrał żonę (partnerkę) wycziścił jej buty, wylizał cipeczkę, dupeczkę i rozchylił jej wargi w pewnym momencie, mówiąc, że jest gotowa na dobre pieprzenie a ona w tym czasie każe np. iść ci kupić dla wszystkich jakieś przękąski i alkohol do całodobowego. Możemy nawet zrobić tak, że jak bym ją posuwał, to zadzwoniła by do ciebie. Wyobraź sobie, kolejka ludzi (pewnie głównie meneli itp.) a w słuchawce głośno słychać jęki twojej ukochanej mówiącej np. że tak mocno i dobrze jej nikt nie rżnął nigdy wcześniej.

Jak przychodzisz to obserwujesz jak ją posuwam od tyłu a ona każe ci się położyć pod nią i pieścić jej piersi. Może jak będzie mieć ochotę to podnieci ci ruszając twoim małym w ciągle ubranych rękawiczkach. Jeżeli nie,

to może ci rzec byś po pieszczeniu jej sutków siadł i obserwował waląc konia. Może ci kazać głaskać się po głowie albo np. ja wyjdę z niej na chwilę i wówczas my z twoją ukochaną będziemy odpoczywac a ty będziesz jej delikatnie lizać jej szparkę a później wyczyścić jej kozaczki i ewentualnie podotykać delikatnie jej pończoch.

Na koniec o czym myślę (choć nigdy nie próbowałem tego w REALu, ale pisząc to wpadło mi to na myśl)... Po skończonej akcji mógłbym zawartość pełnej prezerwatywy rozsamarować jej na pończochach, lub szpilkach (kozakach) i gdy bedziemy konsumować to co kupiłeś w całodobowym to twoja partnerka (żona) każe ci zlizywać to z jej pończoch lub butów.

Ale konkludując, to fajna fantazja.. choć u mnie by to zrealizować jest kilka jeszcze innych ważnych elementów, ale akurat o nich nie piszę, by nie psuć podniecającego klimatu swojego i możliwe, że czytelnikowi tego posta ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety Moja Pani nie może się zdecydować i stwierdziła, że chyba na takie spotkanie jeszcze chwilę nie jest gotowa... Chociaż raz nawet na nasze spotkanie ubrała się tak jak ja sobie fantazjowałem... Zdjęcia będą poniżej...

Natomiast Moja Pani stwierdziła, że chętnie spotkałaby się na kolacji i nie tylko z jakimś młodszym facetem żeby poczuć się jak kobieta a nie tylko jak Pani w związku z tym jeśli jakiś młody kochanek by się zjawił to może uda mi się Was umówić... Zapraszam na PW i przepraszam wszystkich, którym nie odpisałem :-)

A teraz fotki, które są też w galerii Mojej Pani

post-5689-0-61295800-1381471753_thumb.jpg

post-5689-0-55156500-1381472237_thumb.jpg

post-5689-0-71028400-1381472267_thumb.jpg

post-5689-0-92043100-1381472312_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...