Skocz do zawartości
Zouza

"Bluzgi"

Rekomendowane odpowiedzi

Strasznie dawno tego słuchałam...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mniejsza z tym zreszta ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie takie wątku szukam - mój obecny kochanek podnieca się gdy mowie do niego "brzydkie słowa" ale mam z tym problem właśnie bo nie bardzo wiem co mówić ?! Może są tu panowie którzy posłużą wsparciem... Bardzo chce być taka dla niego bo wiem ze to w seksie go mega kręci. Hm?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie staram się nie przeklinać, niestety są na świecie ludzie, którzy jak nie poślesz kilku ch**ów to nie zrozumie. Także czasami trzeba wpleść w wypowiedź "zgrabną ku**ę".

W domu przy dzieciach nie przeklinam w ogóle, natomiast w seksie ... Oj tu to lubię wulgaryzmy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Vidio, ja nie pan ;) ale coś podpowiem. Różne bluzgi różnych facetów kręcą i to - przede wszystkim - musisz wybadać:

1. dotyczące bieżącej czynności;

2. na swój temat;

3. na jego temat - a i tu różne, czyli jak do dominującego lub uległego;

4. tzw. "z dupy wzięte";

5. wszystkie powyższe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mój obecny kochanek podnieca się gdy mowie do niego "brzydkie słowa" ale mam z tym problem właśnie bo nie bardzo wiem co mówić ?!

Ja na przykład uwielbiam kiedy mojej żonie puszczają hamulce i słyszę np : "rżnij mnie jak dziwkę", "chcę być twoją suką", "o ja pierdole .." (jako wyraz zadowolenia :) )

Ponieważ lubimy układy 2+1 czasami mówi : "... o tak chciałabym teraz ssać mu kutasa" albo "potrzebuje drugiego kutasa w dupie" ...

Można bluzgać na wiele sposobów ;)

Swoją drogą ciekawe jest, że to takie podniecające. Mam ogromny szacunek do mojej żony i kobiet w ogóle a lubię nazwać ją dziwką kiedy się pieprzymy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ lubimy układy 2+1 czasami mówi : "... o tak chciałabym teraz ssać mu kutasa" albo "potrzebuje drugiego kutasa w dupie" ...

Usłyszeć takie teksty bezcenne.....   :dobre:  chciało by się.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Usłyszeć takie teksty bezcenne.....   :dobre:  chciało by się.

No nie da się ukryć, że dział to na mnie bardzo pobudzająco ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaajjjj i trochę dziękuję!

W sumie coś już mówię. - rżnij mnie skurwielu, pierdol swoją sukę.... Itp.

Ale pomyślałam że się czymś od Was nowym zainspiruję:) dzięki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...