Skocz do zawartości
Zouza

"Bluzgi"

Rekomendowane odpowiedzi

Oesu, najgorsze pytanie, no może jeszcze "było ci dobrze?", jakie można usłyszeć. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie... bez porządnych bluzgów nie ma porządnego, ostrego seksu. :)
Uwielbiam mówić brzydko w łóżku... Widzę jak Go to nakręca, ale mnie nie mniej... Brzydkie komentarze w moją stroną zwalają mnie z nóg. Im bardziej nieprzyzwoite tym lepiej... 

Moim zdaniem nie da się podpowiedzieć, co w łóżku mówić... wszystko zależy od sytuacji, kontekstu itd. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli stworzymy atmosferę i odgrywamy jakąś scenkę, to bluzgi są fajne i wskazane. Można się nawet razem z nich śmiać. Ale jeśli ktoś tak na serio, to już niekoniecznie. No chyba że umie to robić wyjątkowo dobrze.

Dla mnie wyjątkowo źle brzmią bluzgi gdy ostre słowo jest podkreślone jeszcze tonem głosu. Ale ton będący w kontrapunkcie do słowa potrafi zdziałać cuda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie bluzgam...

Pytam grzecznie: doszlaś?

Klamczuch. Nie raz slyszalam jaj bluzgasz.

Na autostradzie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klamczuch. Nie raz slyszalam jaj bluzgasz.

Na autostradzie :D

Co za typ i On Cię jennifer tak pieszo po tej autostradzie ............................puszcza ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co za typ i On Cię jennifer tak pieszo po tej autostradzie ............................puszcza ;)

Ja tylko podsluchuję przez telefon ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko podsluchuję przez telefon ;)

teraz zaczynam się bać..... jednak to prawda że jest inwigilacja... że podsłuchują ;) ale myślałem że to inne służby mundurowe niż :cycki5:

a wracając do tematu lubię przeklinać podczas  :doggystyle:  ale nie robię tego z nowo poznaną osobą.... nie wiem jak zareaguje ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...