Skocz do zawartości
Zouza

"Bluzgi"

Rekomendowane odpowiedzi

W codziennym życiu nie znoszę. Ale na forum, jeśli uzasadnione, a w seksie to już, mrrrrrrrrrr...

A jak Wy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jakie bluzgi, przeklinać też trzeba umieć :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarza mi się przekląć, jak jestem bardzo bardzo zdenerwowana.

Chociaż zauwazyłam, że jak klnę po angielsku, to jakoś tak inaczej odczuwam ich siłę, jakby to nie były az tak brzydkie słowa....

W łóżku lubię...

Oczywiście :)

Natomiast kiedy widze ładną dziewczyne( lub faceta), który co drugie słowo wstawia przekleństwo, to mnie to odpycha.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, a to prawda, że jak słyszę, czytam lub mówię po angielsku, to przekleństwa też się wydają mieć zupełnie inną moc. I jakoś tak nie rażą po angielsku, jak po polsku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bluzgi skierowane do mnie w czasie seksu... Kolejna rzecz, którą bardzo lubię i Pani często to wykorzystuje... Na codzień raczej niekoniecznie ale w czasie spotkania jak najbardziej i jak najgorzej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jakie bluzgi, przeklinać też trzeba umieć :D

No jakie?

Alice, ja się złapałam na tym, że w seksie mi się zdarza kląć w innych językach. :lach: No "Rybka zwana Wandą", ciut inaczej. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaza mi się, i choć pilnuje się to jednak jak nerwy wezmą górę to nieuniknione...

W luzku to inna historia, jeśli atmosfera jest odpowiednia to zwrot do kobiety "ty kurwo" czy do mnie " ty szmato, ty smieciu" może być komplementem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

a ja nie lubie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie bluzgi nie kręcą,

Natomiast kiedy widze ładną dziewczyne( lub faceta), który co drugie słowo wstawia przekleństwo, to mnie to odpycha.

mam tak samo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarza mi się w życiu codziennym, nie jakoś często, jak mocno wkurwię, pardon :lach:

W seksie, zależy jakie..niemniej nie akceptuję wyzwisk ad personam; dziwka, szmata i pokrewne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...