Skocz do zawartości
Zouza

Intymny zapach.

Rekomendowane odpowiedzi

zapach czystej cipeczki , zmieniający sie w zależności od dnia cyklu bardzo mnie kręci, brudne majtki wogóle mnie nie kręcą, natomiast zauwazyłem że pot niektórych kobiet ma w sobie coś, że kiedy go czuje od razu mam ochote je porządnie wydymać

Gdzieś kiedyś wyczytalem że podświadomie wybieramy swojego partnera po zapachu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś kiedyś wyczytalem że podświadomie wybieramy swojego partnera po zapachu...

To teraz wiadomo skąd tyle rozwodów w dobie codziennego używania mydła :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapach soczków kiedy kobieta jest napalona to jest to!!!zapach świeżych stópek kobiecych oj oj to też mnie kręci :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kamyk_milowy

Każdy z nas ma swój unikalny zapach, to bardzo często decyduje podświadomie o tym że z kims nam sie po prostu dobrze przebywa, dobrze rozmawia a innych, mimo że sa sympatyczni, nie możemy znieść.

Kamyku, a jakie są brudne?

dla mnie, to całodzienne, przepocone po pracy, ale każdy ma inne preferencje :]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się kojarzy z zapachem kobiet w owulacji.. zapach zniewalający..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Większość roku nie noszę majtek, siłą rzeczy nie może być przepocone to, czego na sobie nie mam. :D Również przed spotkaniem biorę kąpiel, depiluję się, nawet jeśli robiłam to rano. Ale domyślam się o co Ci chodzi. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eugeniuszu, zaskoczyłeś mnie! :D

W którym momencie swojej wypowiedzi? Uwielbiam jak moja Pani siada mi na twarzy kiedy jest ubrana w dżinsy. Oczywiście najpierw baaaardzo muszę ją błagać żeby miała je na sobiew czasie spotkania, ale jak już się zgodzi to... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie wąchanie majtek nigdy nie kręciło, ale sam zapach kobiecego ciała na żywo jak najbardziej jest podniecający :) szczególnie jak ciało to poddane jest pieszczotom :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem, co faceci mają z tymi majtkami- jeden z moich kochanków wiecznie mnie prosi, żebym przychodziła na spotkanie w majteczkach, w których chodziłam cały dzień :facepalm: , a takie to....wiadomo, że nie zawsze są hmmmm, pachnące świeżością.... :facepalm: .

Inny ukradł mi majtki podczas imprezy urodzinowej :redevil: .

Chyba fetysz taki.......

podpisano- Alice, aktualnie bez majtek w ogóle ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Majteczki noszone przez Panią przez cały dzień to cudowny zapach... Naświeższa świeżość wprost... ;) Ja też proszę moją Panią żeby była albo w majteczkach z całego dnia, albo w dżinsach noszonych bez majteczek na spotkaniu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...