Skocz do zawartości
Zouza

Intymny zapach.

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny raz spotkałam się z tym, że faceta kręci wąchanie moich majtek, proszą bym je zakładała.

A u Was jak to jest?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wąchanie bielizny nigdy nie kręciło i nie spodziewam się zmian w tym temacie...

Co innego zapach cipki na żywo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie niesamowicie kręcił (z wzajemnością, co jest tym bardziej niecodzienne) zapach jednej z moich partnerek, nie tylko intymny ale generalnie pachniała wprost niezwykle. Ubóstwialiśmy nawzajem swoje naturalne zapachy, co z pewnością też przekładało się na bardzo udany związek :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tu pachnące olejki, te sprawy... ;)

Hmmmm, do głowy by mi nie przyszło, by wąchać majtki faceta. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale naturalny zapach faceta czy kobiety np. na karku może być równie stymulujący ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza majtkami rewelacyjny jest zapach dżinsów Pani kiedy siada na mojej twarzy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kamyk_milowy

zapach czystej cipeczki , zmieniający sie w zależności od dnia cyklu bardzo mnie kręci, brudne majtki wogóle mnie nie kręcą, natomiast zauwazyłem że pot niektórych kobiet ma w sobie coś, że kiedy go czuje od razu mam ochote je porządnie wydymać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale naturalny zapach faceta czy kobiety np. na karku może być równie stymulujący ;)

Oj może!!!!!!!!!!!!! :redevil:

Kamyku, a jakie są brudne?

Eugeniuszu, zaskoczyłeś mnie! :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...