Skocz do zawartości
Zouza

Intymny zapach.

Rekomendowane odpowiedzi

najchętniej widziałabym udokumentowaną całą późniejszą zabawę z nimi.

całej nie udokumentowałem, ale jedną fotkę sobie strzeliłem jak się zabawiam, kupa śmiechu.

świat zapachów to genialna sprawa. ja w zasadzie przez całe życie kupowałem perfumy mojej żonie, a w drogeriach myślałem czasem, że mnie pogonią bo wąchałem tam długie godziny, ale chciałem być pewien.

kiedyś z Londynu, dawno, dawno temu, przywiozłem jej perfumy Paloma Picasso, i bardzo jej się podobały. potem jakoś o nich zapomnieliśmy, aż tu nagle i z znienacka przyszły do nas pocztą- 2 dni temu. i nie dość, że moja żona bez jakichkolwiek perfum rozgrzewa mnie praktycznie jednym sexy spojrzeniem, to teraz jeszcze obłędnie pachnie, no dramat normalnie, nie wiem jak długo facet może to wytrzymać, bo bycie mężem hotki to praca na 2 etaty:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jaki jest zapach kobiety w owulacji? ja nigdy nie wyczuwam jajeczkowania u zadnej kobiety

No właśnie, czy mężczyźni to wyczuwają?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie raczej by nie kręcił widok faceta z nosem utkwionym w moich majtkach;-( Oczywiście nie potępiam bo dla każdego coś miłego ale mnie to zdecydowanie nie kreci.Zatem,"Porywaczom" i wąchaczom damskiej bielizny zdecydowanie-nie! Lubię moja bieliznę i dobrze jak jest w komplecie;-)

Osobiście uważam że tych których kręci wąchanie majtek partnerki tez jest uwarunkowane dniem jej cyklu (zapach zmienia się w jego trakcie, stosowanie antykoncepcji z kolei "ubija" go). Generalnie podczas dni płodnych kobieta "przyciąga" bardziej płeć męską, jest bardziej atrakcyjna.Cóż kwestia rozmnażania i zapewnienie przetrwania genów via potencjalne potomstwo.

Jestem  zapachowcem i bardzo podnieca mnie zapach mężczyzny zmieszany z jego perfumami. Nie wącham jednak męskiej bielizny;-) Lubie odkrywać to ze facet jej nie ma na sobie, kiedy tak odpinam powolutku np dżinsy.....A do tego lubię jako wzrokowiec podziwiać atrakcyjną budowę ciała samca.......

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze zgrane perfumy dzialaja jak afrodyzjak

a zatem panowie starannie dobierajcie perfumy! to na prawdę działa.

potwierdziłam eksperymentalnie......

Czasem tez lubię sama "ubrać" się tylko w perfumy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo kręci, kiedy partner wącha moje majteczki. A czasem jak mam na niego ochotę, to wcieram sobie odrobinę wydzieliny z cipki za uszami. Wtedy wystarczy, że podejdę i się przytulę i natychmiast lądujemy w sypialni. Jeszcze nie trafiłam na perfumy6, które by tak działalł, a wypróbowałam sporo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jaki jest zapach kobiety w owulacji?  ja nigdy nie wyczuwam jajeczkowania u zadnej kobiety

No właśnie, czy mężczyźni to wyczuwają?

Nigdy nie wyczuwałem samego zapachu. Za to zachowanie Kobiety w czasie owulacji jest troche inne :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy chcę się odświeżyć przed seksem, mój mąż często prosi bym tygo nie robiła.. Gdy ulegam, to wstydzę się, ale bardzo nas to podnieca.

Naturalny zapach kobiety to wspaniałe doznania i najlepszy afrodyzjak dla mnie.

Tak! W ogóle zapachy są cudowne. Jako nastolatka dzieliłam z rodzicielką perfumy i ciągle nie mogłam zrozumieć dlaczego na niej pachną cudownie, a na mnie mdło - potem dopiero zrozumiałam, że każdy ma swój własny zapach, niejednokrotnie bardziej pociągający, niż chemiczne perfumy...Jestem bi i uwielbiam zapachy intymne zarówno męskie, jak i kobiece (cud, miód i orzeszki!). Nie mam problemu z zostawianiem innym noszonej bielizny, pończoch czy butów. I oczywiście - jak ktoś wyżej wspomniał - najchętniej widziałabym udokumentowaną całą późniejszą zabawę z nimi. :D

Naturalny zapach kobiety to wspaniałe doznania i najlepszy afrodyzjak dla mnie.

Mnie mocno podnieca, gdy mogę nasycić się zapachem swojej żony, bądź kochanki zanim przejdziemy do dalszych czynności ;) uwielbiam też smakować cipkę. Czasem wkładam palce do mokrej dziurki, nabieram śluz i rozsmarowuję go na ustach partnerki, by potem scałować go i zlizać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkie intymne zapachy jak najbardziej tak...

Natomiast noszone cały dzień gacie...zdecydowanie nie... :lock:

Higiena przede wszystkim  :s:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie bielizna zdjęta z kobiecego tyleczka jest  mega podniecajaca

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...