Skocz do zawartości
Ginger

Pamiątka po kochanku

Rekomendowane odpowiedzi

Eee, nie. Kupione na pchlim targu :-)

Pewnie od porzuconej kochanki :lach:
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie od porzuconej kochanki :lach:

.

Hehe :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, a po niecuckoldowych masz jakies ;) ?

Mnóstwo. Tylko musimy uściślić - to byli mężczyźni, z którymi byłam, jakiś czas, hehe. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ta  historia  związana jest co prawda  z pamiątką po  kochanku zwyczajnym, " niecukoldowym", ,za co z góry przepraszam i proszę o wybaczenie, :poklon:

(Co prawda tytule niniejszego wątku nie było zaznaczone że to jest warunek. )

Pamiątkę o której mowa dostałam jako prezent od bardzo miłej  sercu osoby w  przedwigilijny wieczór.  Były to śliczne  kolczyki, nie byle jakie. Tak pięknie  dobranych do siebie kolczyków chyba jeszcze dotychczas  nie miałam.  Naprawdę byłam pod wrażeniem. Wyjątkowy dzień, wyjatkowa osoba, wyjątkowy prezent.  

Upłynęło trochę wody w Wiśle i... pewnego dnia... pewnego dnia tak się stało że któreś  spotkanie było  niestety tym spotkaniem ostatnim.

Zostały  wspomnienia i kolczyki. 

Niestety,  pewnego dnia, już po rozstaniu, z  kolczyka  wypadł kryształek i zginął. A że w pudełku z kolczyków spoczywał certyfikat, więc pomyślałam że powinni się  przecież jakoś znaleźć. Może  sprzedadzą mi taki  sam kryształek albo kolczyki naprawią.  Pomaszerowałam więc do owej firmy. 

Na miejscu  powiedzieli   że niczego  nie naprawiają, nie ma takiej opcji,  za to  mogą mi  wymienić na nowe. Proszę bardzo. Klient nasz  pan; mogę  sobie  wybrać takie  jakie chcę, choćby i droższe. 

Włożyłam  Pamiątkę  razem z dumnym  certyfikatem  z powrotem do  pudełka. Nie ma co prawda  jednego  oczka  ale co to szkodzi, przecież  podobno  miłość  też bywa  ślepa.  -_-  B)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Niecuckoldowe, ale to chyba bez różnicy)

-Książki (m.in. Kobiety Bukowskiego, którą swoją drogą nienawidzę),

-śpiąc z jakimś muzykiem dostałam jego płytę (ale było tak chujowo że wywaliłam, bo też mi żaden sentymentalny podarunek)

-standardowo podjebywałam koszulki (ale zaliczam jako prezent)

Dzięki bogu nie mam w pamiątce dziecka, chorób ani psychicznych urazów.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę, minęły 4 lata, a ja mam masę pamiątek, choć takich na jakiś czas oczywiście, bo nie sądzę, bym te wszystkie buty, torebki, kiecki, a już zwłaszcza perfumy, miała do końca życia. ;) Jak to się z czasem zmienia punkt widzenia... ;)

Chociaż "naszych" gadżetów erotycznych to się chyba nie pozbędę nigdy :P 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno, dawno temu jeszcze jak byłem młody piękny i bogaty, za górami, za lasami, byłem u takiej jednej dziewczyny, udało mi się pstryknąć zdjęcie Jej pamiątek po kochankach.

Ściana chwały jak się patrzy :)

post-13342-0-58474300-1468141931_thumb.jpg

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss :lach:

W sumie to ponoć pewna znana w szołbizie dama, dość leciwa już, miała kolekcję odlewów penisów, więc czemu by nie w tę stronę. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy jest na forum jakas pani lub para, która ma na pamiątkę dziecko po kochanku.

Wiem, nikt się nie przyzna, ale przecież statystyki co jakiś czas przypominają, że to się zdarza wcale nie rzadko ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...