Skocz do zawartości
Ginger

Pamiątka po kochanku

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie o to chodzi.

Drogie Hotki, napiszcie proszę, czy macie jakieś pamiątki po swoich kochankach / Kochankach.

I nie chodzi o takie krótkotrwałe, jak siniaki, pręgi ;) czy spermę w majtkach.

Ale takie konkretne.

Takie, które po tygodniach, miesiącach, a może latach przypominają Wam tego Mężczyznę, który - w danym momencie - był najważniejszy? Aby w ciągu codzienności móc wspominać niecodzienne chwile, nieziemskie uniesienia??

A jeśli nie macie, to czy nie brakuje Wam tego??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najwazniejszy byl I jest dla mnie moj maz ( ze sie tak czepne ...;). )

Ale wracajac do Twojego pytania- mam zdjecia, maile, mam wreszcie bloga, do ktorego lubie wracac :-)

Mam tez jakies rzeczy , ktore dostalam w prezencie.

Chyba najbardziej utkwil mi w pamieci jeden pan, ktorego wspominam bardzo milo I czesto. Podarowal mi perfumy, ktore natychmiast mnie zachwycily I do dzis uzywam.

Przyslal mi je poczta, jeszcze przed naszym pierwszym spotkaniem.

I trafil w dziesiatke :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy macie jakieś pamiątki po swoich kochankach / Kochankach.

Cuckoldowych?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldowych?

Owszem cuckoldowych. :)

Ja mam kilka pamiątek. I nie chodzi o prezenty, choć czasami przy długotrwałych związkach i one są mile widziane.

Po pierwszym kochanku mam .... szklanki z Mc Donalds'a :))))

Po upojnej nocy w trójkącie, po śniadaniu hotelowym i poprawce w pokoju .... poszliśmy cos przekąsić "na miasto", najbliżej okazał się być właśnie Mc Donalds :) Może mało to wyrafinowane, ale właśnie tam zjedliśmy nasz ostatni wspólny posiłek.

Każdy do zestawu dostał po szklance. Szklanki zabrałam JA :)

Potem jeszcze dokupiłam następne trzy.

I dzięki tym jakże prostym przedmiotom często wspominam nasz pierwszy trójkąt.

Fajne to zwłaszcza, gdy przychodzą znajomi i serwuję im zimna colę, spoglądamy wtedy na siebie z mężem porozumiewawczo i uśmiechamy się do siebie.

post-5536-0-62383600-1343106440_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, tez mam takie szklanki w domu :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, tez mam takie szklanki w domu :D

Pamiątkowe chociaż?? :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, nie. Kupione na pchlim targu :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i właśnie zdałem sobie sprawę iż ja posiadam pamiątki po kochankach :) powale was, zapewne nie jest to fetysz żeby nie było :)

Owymi pamiątkami są książki :P hahaha ostatnia chwilka żeby nie pokręcić "Inteligencja emocjonalna" hi świadczyć to może tylko o tym iż oczytane są :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, prócz zdjęć, nie zachowuję pamiątek po kochankach cuckoldowych. Tak jest zdrowiej, wg mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, a po niecuckoldowych masz jakies ;) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...