Skocz do zawartości
Małgosia

Ciało, twarz, dowcip czy wielkosc penisa?

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż panowie to kobieta wybiera faceta, który ja poderwie... i nie prawda ze kobiety nie są wzrokowcami... I tak jak powiedział driv3r facet musi mieć osobowość! :-> żeby utrzymać lub pogłębić pierwsze wrażenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Milady

Hmmmmm... Nie tyle te rzeczy, ale jaki "uzytek" moze z nich zrobic... Potwierdzam, ze jednak FANTAZJA bierze gore. Zrobic tak dobrze kobiecie, zeby miala ochote na kolejny raz, wiedzac, a raczej nie wiedzac czym ja zaskoczy mezczyzna. U mnie nie bylo zadnych zdjec na poczatku, wielkosci penisa, ale byla rozmowa na temat co z nim zrobimy, wyobraznia, ciekawosc (haha) zadzialala. I sama siebie zaskoczylam do czego jestem zdolna :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha...i nie lubię nażelowanych, umieśnionych dresiarzy...brr

Z reguły dresiarze są łysi i nie widać u nich karku :->

To tak na marginesie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Zwracam też ogólnie uwagę na dłonie...bo jakie dłonie - taki cały facet :) Z inteligencją włączając :)

Teraz rozumiem !!! :) dagmara28 dzięki teraz zrozumiałem przyczynę mojego debilizmu. Muszę zając się dłońmi yes, yes, yes !!! no i cała reszta faceta zyska. :):)

Chopie ty mosz z gruby takie lapy ze mozesz spokojnie fajla nimi zastapic :D:D

Musze sie spytac kiedys jakiejs kobiety co ja we mnie zaciekawilo hmm :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm,gdzieś słyszałem,że kobiety zwracają uwagę u mężczyzn na dłonie,zadbane paznokcie i czystość butów :)

Później chyba jak pachnie,włosy,ubiór itp :->

A na końcu pozostaje inteligencja,bo to wychodzi w praniu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zdecydowanie wzrok... o tak.... spojrzenie przede wszystkim. Sylwetka już mniej ważna, a wielkośc członka na ostatnim miejscu. Nie bez znaczenia jest też to, co delikwent ma do powiedzenia :)

Doccodka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, co prawda to net, niemniej inteligencję widać natychmiast - jest więc na pierwszym miejscu. :)

Ale fakt, że pazurki i buty, przy spotkaniu, zwracają mą uwagę. Jak pachnie najbardziej. Jestem na zapachy bardzo wyczulona.

Włosy - byle nie miał powiewającej na wietrze pożyczki, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli o mnie chodzi, to przezde wszystkim liczy się kultura i poziom intelektu, no nawet kochanek musi mieć coś do powiedzenia. Z mojego malutkiego doświadczenia mogę wypowiedzieć się też, że istotne było pierwsze wrażenie, które trudno później zmienić. Jeśli chodzi o wygląd to oczywiście wolałabym mieć partnera wysportowanego z większym niż u mojego męża sprzętem :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Gusia

Poczucie humoru sie liczy przy rozmowach. Wazne jest tez chyba, zeby kochanek mial cos w spodniach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

brakuje tutaj wieku :evil: bo 80% na pierwszym "castingu" odpada bo za mlody lub za stary :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...