Skocz do zawartości
Małgosia

Ciało, twarz, dowcip czy wielkosc penisa?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek daydreamer

Nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka,bardzo Cię proszę.

To też napisałam wyżej... :)

Dobrze że na naszym forum jest sporo fantastycznych, jak to określiłaś , facetów...;)

Między innymi dlatego tu jestem! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka,bardzo Cię proszę.

Jestem facetem,który potrafi kobietę docenić,uwieść i zainteresować swoją osobą,tylko to wymaga czasu.

Ale z wywodu koleżanki wynika właśnie że lubi różnorodność i zaznacza że o to właśnie jej chodzi. Oczywiście że to wymaga czasu Piorunie. To rzecz naturalna. Ale chemia nie rodzi się po określonym czasie. Ona jest, lub jej nie ma. Możesz tym samym zauroczyć jedną kobietę a drugą odepchnąć. To jest kobieca różnorodność.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chemia nie rodzi się po określonym czasie. Ona jest, lub jej nie ma. Możesz tym samym zauroczyć jedną kobietę a drugą odepchnąć. To jest kobieca różnorodność.

Bardzo ładnie napisane. Myślę że w drugą stronę jest tak samo....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że w drugą stronę jest tak samo....

Możliwe, ale u nas to kobiety wybierają wśród Kochanków. Oceniają który jest bardziej interesujący i wybierają ich na podstawie sobie znanych, enigmatycznych kryteriów. No wiesz, jak w temacie. Ciało, twarz, dowcip, czy wielkość penisa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że strasznie ważny jest intelekt. Uwielbiam sarkazm, ironię i czytanie między wierszami..

to jest podstawa abym chciała zobaczyć twarz a potem może ciało i penisa...

... oraz sprawdzić zdolności lingwistyczne, które sobie wysoko cenię :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat stary, ale zawsze jakże aktualny i to nie tylko na tym forum :)

To coś, co decyduje o wzajemnej fascynacji, no dobra - żeby być w zgodzie z tematem postu - o zaintresowaniu kobiety mężczyzną, ja zwykłem nazywać iskrą. Z doświadczenia wiem, że jeśli takowa się nie pojawi już gdzieś w początkowej wymianie korespondencji, to mogiła :D co znaczy, że niewiele da się już zrobić, zeby ją sobą zainteresować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest podstawa abym chciała zobaczyć twarz a potem może ciało i penisa...

O ile jestem zorientowany, to taka podstawowa kolejnosc: najpierw buziaczek, potem guziczek u koszuli, klata i te sprawy, pozniej  sprezystosc meskich 4 liter i sprezystosc penisa...  :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O ile jestem zorientowany, to taka podstawowa kolejnosc: najpierw buziaczek, potem guziczek u koszuli, klata i te sprawy, pozniej  sprezystosc meskich 4 liter i sprezystosc penisa...  :->

No to nie jestes zorientowany :) Jest wiele możliwości przy zachowaniu kolejności odkrywania. Dlaczego buziaczek? Może być namiętny pocałunek po zobaczeniu tego błysku w oczach wzajemnie na siebie patrzących :) A dalej... Cii

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie jestes zorientowany :)

Aha, to nie jestem zorientowany. Zapomnialem, ze jeszcze trzeba zrobic 3 rzeczy: dac kwiatka, pocalowac  w raczke oraz zapytac ladnie, czy mozna  :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnialem, ze jeszcze trzeba zrobic 3 rzeczy: dac kwiatka, pocalowac w raczke oraz zapytac ladnie, czy mozna

Nie do końca serio, proponowałbym zmianę kolejności. Najpierw zapytać czy można. Potem pocałować w rękę. Na koniec dać kwiatka. Głupio tańczy się z bukietem. No chyba że tu chodzi o łóżko, wtedy nie pytałbym czy można, by nie nadziać się na kontrę "Nie można! Tak sobie tylko przyszłam posiedzieć z Tobą na łóżku w hotelu!" ;) W rękę też bym wtedy nie całował. A z tym całowaniem w rękę to też bywa niezręcznie, mam wrażenie, iż jest to uwarunkowane wiekiem wybranki. Im młodsza, tym mniej chce być całowana w rękę. A już w ogóle jest problem, gdy On ma dwa metry a Ona jest dużo niższa. Wypada zrobić plie by nie podciągać jej ręki do góry. By nie musiała robić sieg hail i czuć się z tym wyjątkowo niezręcznie.

Tutaj nauka dla wysokich panów, jak zrobić plie:

Poczucie humoru, jest przydatne ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...