Skocz do zawartości
Małgosia

Ciało, twarz, dowcip czy wielkosc penisa?

Rekomendowane odpowiedzi

To ja po proszę wianuszek :mrgreen: :-> bo tego jeszcze nie próbowałam..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha! Wiotczejący wacuś. To się wiąże niestety z presją oczekiwań. "Czy podołam zadaniu"? "A co będzie jak mi nie stanie"? :D Młodzi Kochankowie czasem tak mają niestety. Jedzie napalony jak turysta na Warszawskie muzea a pośrodku placu boju, włącza się strach i presja. Rada dla Pań w takich momentach, aby uświadomić młodego adepta, że nic nie musi, swojego niezadowolenia nie wyrażać (to tylko pogarsza sytuację) i stopniowo napinać strunę. Efekt gwarantowany :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

Nie ma co się oszukiwać i kobiety i mężczyźni jesteśmy wzrokowcami i zwracamy uwagę na to jak wyglądamy jak chodzimy na nasze gesty nawet zapach, uwielbiam jak mężczyzna ładnie pachnie :-) mam fetysz taki, że patrzę na buty nie wiem zboczenie jakieś gdzieś kiedyś sobie to zakodowałam w głowie. Internet nie daje nam tych doznań, które są przy pierwszym spotkaniu więc zwracamy uwagę na wykształcenie wiek sposób wysławiania się może nawet czy postawił przecinek czy też nie, różne są standardy. Myślę, że zależy też to od chwili i od tego czego lub kogo szukamy , ale to już każda z nas sobie musi odpowiedzieć na to pytanie. I nie jest prawdą, że chodzi tylko o sam sex chociaż w dużej mierze, ale dzisiejszy świat tak pędzi, że pewnie też szukamy zwykłych gestów ludzkich jak dobre słowo pocieszenie, krótkie rozmowy( tu można by długo wypisywać) Konkludując kochanek aby mnie zaciekawił musi naprawdę mieć to coś i się starać, bo sobie sama stawiam wysokie wymagania a co dopiero innym :-) mam nadzieję, że nie wystraszyłam tu co poniektórych :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym słowem sprawny język :-P)

A to prawda potrafi czynić cuda po dobrym pieszczeniu to już wcale taka armata nie jest potrzebna wystarczy średnia krajowa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

U mnie jest tak ze na poczatku ogladam całokształt i albo facet mnie się spodoba albo nie :->

Silnym afrodyzjakiem są dla mnie meskie perfumy, dłonie i ramiona oraz ogólnie sposób bycia, zachowanie sytaucyjne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek daydreamer

U mnie to jest różnie... Najbardziej lubię spotkania z kochankami, którzy mnie czymś urzekli... uśmiechem, poczuciem humoru, intelektem, wtedy jego powierzchowność i wielkość schodzi na dalszy plan... Lubię spotkania z osobami, z którymi mi się bardzo dobrze rozmawia i czuje się tą tzw. chemię, czuję się pożądanie i namiętność... szkoda tylko, że rzadko można trafić na takich, a większość panów to wyposzczone samce, chcące zaliczyć. OK - jasne, każdy kto szuka tego typu spotkań myśli tylko o seksie, tak, zgadzam się z tym. Jednakże nie każdy potrafi kobietę docenić i... uwieść... zainteresować swoją osobą. Jeśli trafiam na kiepskiego rozmówcę oczekuję że będzie wyglądał... przynajmniej bardzo dobrze ;)

Co do rozmiarów penisa... największy jaki u mnie gościł miał k. 21cm, ale to młodzik, bez doświadczenia w spotkania w większym gronie... bez większych umiejętności... jednak technika robi swoje... poza tym... staram się raczej nie schodzić poniżej (ok.) 15cm... Chyba, że ktoś mnie urzeknie - uśmiechem, spojrzeniem... rozmową :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda tylko, że rzadko można trafić na takich, a większość panów to wyposzczone samce, chcące zaliczyć.

Nie przesadziłaś trochę ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek daydreamer

Nie przesadziłaś trochę ?

Nie, nie uważam żebym przesadziła.

Nie bierz tego do siebie. Nie pakuje wszystkich do jednego wora, nietsety większość osób z którymi miałam do tej pory styczność tak się zachowywała. Zaznaczam - większość, ponieważ poznałam również wielu fantastycznych facetów, którzy potrafią docenić i zainteresować kobietę i aż się wtedy chce częściej spotykać z takimi ludźmi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to jest różnie... Najbardziej lubię spotkania z kochankami, którzy mnie czymś urzekli... uśmiechem, poczuciem humoru, intelektem, wtedy jego powierzchowność i wielkość schodzi na dalszy plan... Lubię spotkania z osobami, z którymi mi się bardzo dobrze rozmawia i czuje się tą tzw. chemię, czuję się pożądanie i namiętność... szkoda tylko, że rzadko można trafić na takich, a większość panów to wyposzczone samce, chcące zaliczyć. OK - jasne, każdy kto szuka tego typu spotkań myśli tylko o seksie, tak, zgadzam się z tym. Jednakże nie każdy potrafi kobietę docenić i... uwieść... zainteresować swoją osobą.

Nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka,bardzo Cię proszę.

Jestem facetem,który potrafi kobietę docenić,uwieść i zainteresować swoją osobą,tylko to wymaga czasu.

Natomiast są kobiety,które chcą od razu przejść do rzeczy i dla nich staje się erotomanem gawędziarzem :redevil:

Tak źle i tak nie dobrze hehe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...