Skocz do zawartości
Małgosia

Ciało, twarz, dowcip czy wielkosc penisa?

Rekomendowane odpowiedzi

...mało tego , rozglądam się wokół ,ziewam ... mogę nawet zasnąć :evil:

a tak poważnie to była przenośnia ,jak tracę zainteresowanie ,nie ma otoczki to nic nie czuje ,zaczyna mnie to nudzić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...mało tego , rozglądam się wokół ,ziewam ... mogę nawet zasnąć :evil:

a tak poważnie to była przenośnia ,jak tracę zainteresowanie ,nie ma otoczki to nic nie czuje ,zaczyna mnie to nudzić...

na śpiocha,też jest interesująco :lock:

ojjjj,ziewająca kobieta w łóżku,to może faceta zdołować i doprowadzić do zwiotczenia mięśnia :);)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ojjjj,ziewająca kobieta w łóżku,to może faceta zdołować i doprowadzić do zwiotczenia mięśnia :D :D

Piorunie, wiotczejący mięsień może zdołować kobietę , choć nie zawsze od jej starań to zależy :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, wiotczejący mięsień może zdołować kobietę , choć nie zawsze od jej starań to zależy :redevil:

Aine--wiotczejący mięsień może zdołować nie tylko kobietę,także faceta,który chciały ale nie może :D
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święta racja ! Mnie kiedyś ... zdołował mnie wiotczejący prawiczek... przerażony leżał jak kłoda,jeszcze zrobił się miękki...a ja się naprawdę starałam... :wstyd:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święta racja ! Mnie kiedyś ... zdołował mnie wiotczejący prawiczek... przerażony leżał jak kłoda,jeszcze zrobił się miękki...a ja się naprawdę starałam... :wstyd:

Zaraz zaraz,on się zrobił miękki,czy jego "mały"?? :shock: :shock:

Czyli miał atak serca?? :D

Trzeba zrozumieć chłopaka,zobaczył twoje cudo między nóżkami,te sterczące dwa skarby,też bym zmiękł z wrażenia :lol: :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie jego mały,nie dość ze mały to jeszcze miękki-do dupy taka zabawa,palce tez nie wie do czego służą ,ani język...ehh rozprawiczanie od tamtej pory mnie nie bawi :-P no chyba że o tym nie wiem ,i dowiaduje się po fakcie :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine--weź mnie,przynajmniej wiem do czego służy język i palce :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Piorunie ,ale Ty chyba nie wymiękasz? więc palce i język mogą być pikantnym dodatkiem :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie ,ale Ty chyba nie wymiękasz? więc palce i język mogą być pikantnym dodatkiem :redevil:

Jestem twardy jak żelki z Bied.....i :redevil:

Język mam bardzo pikantny i potrafi robić cuda i wianki haha.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...