Skocz do zawartości
Małgosia

Ciało, twarz, dowcip czy wielkosc penisa?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Co musi mieć mężczyzna żeby dostać się na listę kandydatów na kochanka?

Odniosłam wrażenie ( po przeczytaniu kilkunastu postów) że tylko wielkosc penisa jest uwzględniania. Czyli że jak? to czy jest brzydki, głupi czy nudny nie ma znaczenia? Dla mnie osobiście kwestia wielkosci przyrodzenia ma znaczenie tylko w tym przypadku gdyby okazał się na tyle za mały, ze nie czułabym go ;) Natomiast cała reszta się liczy bardzo.

Np.. zwierzyłam się mojemu mężczyźnie z fantazji.. gdzie podrywam sąsiada, który jest ode mnie dużo starszy, taki pan koło 50. I zaraz potem zostałam zarzucona filmami ( lubimy takowe pooglądać sobie dosc często) z brzuchatymi lekko łysiejącymi panami koło 50.. I ciężko mi było powiedzieć ze niestety nic mnie w nich nie podnieca:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak w temacie. Co musi mieć mężczyzna żeby dostać się na listę kandydatów na kochanka?

Odniosłam wrażenie ( po przeczytaniu kilkunastu postów) że tylko wielkosc penisa jest uwzględniania. Czyli że jak? to czy jest brzydki, głupi czy nudny nie ma znaczenia? Dla mnie osobiście kwestia wielkosci przyrodzenia ma znaczenie tylko w tym przypadku gdyby okazał się na tyle za mały, ze nie czułabym go ;) Natomiast cała reszta się liczy bardzo.

Np.. zwierzyłam się mojemu mężczyźnie z fantazji.. gdzie podrywam sąsiada, który jest ode mnie dużo starszy, taki pan koło 50. I zaraz potem zostałam zarzucona filmami ( lubimy takowe pooglądać sobie dosc często) z brzuchatymi lekko łysiejącymi panami koło 50.. I ciężko mi było powiedzieć ze niestety nic mnie w nich nie podnieca:P

A nie jest z tym tak jak w starym powiedzeniu: "nie ma brzydkich kobiet, tylko wina za mało wypito!" Wystarczy zamienić "kobiety" na "brzuchatych, łysiejących panów".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakieś panie się wypowiedzą w końcu to DAMSKI punkt widzenia. A z tym winem... u mnie chyba litr czystej by musiał popłynąć ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona

Ciało, dowcip, twarz - oczywiście istotne, ale dla mnie przede wszystkim najważniejsza jest kultura osobista.

Jak na razie wielkiego wyboru nie miałam, stąd wielkość penisa może nie jest tak istotna. Mąż, co prawda, w czasie poszukiwań znalazł mi kochanka z dłuższym penisem (jakieś 3 - 4 cm), ale różnicy nie czułam. Największą atrakcją jest po prostu sex z innym facetem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona: przede wszystkim kultura osobista przejawiająca się zarówno w powierzchowności kochanka, jak i jego zachowaniu przed, w trakcie oraz po stosunku. Jego wiek nie gra roli, jeśli spełnia te wymagania. A jeśli jego penis jest jeszcze nieprzeciętnie gruby, to dostaje za to punkty dodatkowe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby to miał być stały układ to podobne poczucie humoru byłoby nieodzowne. A mamy dość specyficzne, trudno byłoby znaleźć takiego.

W łóżku liczy się fantazja. Nie wyobrażam sobie faceta aż tak źle wyposażonego, by nie mógł mnie zaspokoić, chyba że owej fantazji nie ma ni grosz.

Zbyt długie są niefajne. Boli. Przynajmniej mnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt długie są niefajne. Boli. Przynajmniej mnie.

Jeśli można spytać Zuzo,to jakie preferujesz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przesadnie długie mi nie sprawiają przyjemności, tylko ból

Dobre spostrzeżenie. Ciekaw jestem zdania również innych forumowiczów w tej kwestii. Takiej,- gdzie kończy się przyrodzenie a zaczyna nad-przyrodzenie z którym obcowanie, niekoniecznie musi być przyjemnością. Duży. Bardzo duży penis, to z pewnością chluba mężczyzny. Ale co wtedy, gdy jest po prostu za duży?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...